Haberde Bursa

TİKE MARKASI GENÇLEŞİYOR.

09.05.2022
562

Lezzet standart, marka genç olacak.

1998 yılında Levent’teki ilk şubesiyle restoran sektörüne adım atan Tike Restoran’ları insanların sokak lezzetleri kültüründen uzak, fine dining bir restoran gibi geldikleri ilk kebapçı konseptlerinden biri olarak biliniyor.

Bodrum Bitez Tike Restoran açılıyor.

Şuan Kiev’de bir şubesi bulunan, Amerika, İngiltere, Dubai ve Azerbaycan gibi ülkelerde ciddi franchise teklifleri olan marka, bu yaz sezonunda Bodrum’da da Bitez Tike’yi de hizmete geçiriyor.

Suadiye Tike’nin kurucusu olan genç girişimci Sabri Toros; “Şuan Tike şubeleri arasında en genç girişimci benim. Bu yenilenme ve gençleşme serüveni de Suadiye Tike ile başlamış oldu. Z kuşağının farkında olmamak mümkün değil ileri de dünyayı yönetecek ciddi zeki, yemeyi içmeyi bilen, yemek kültürü olan bir nesil geliyor. Onlara ulaşmak ve kendimizi hep ulaşılabilir kılmak zorundayız. İletişim stratejimizde bir gençleşmeye gidiyoruz. Dijitalin ne kadar önemli olduğunun farkındayız çünkü. Yaz ayları için bazı şubelerimizde canlı müzik ve Dj performanslarımız olacak. Menümüz ve servisimiz zaten standart. Yıllardır bizi Tike yapan şey de bu.” Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>