Haberde Bursa

Temizlikte kuralları değiştiren kolaylık; Silva Mop 3’lü Set

30.06.2020
461

Ev temizliğinin olmazsa olmazlarından biri de ışıltıyla parlayan yüzeylerdir. Bu noktada birçok kişi elle silme işlemini tercih ediyor. Ancak bu durum hem uzun vakitler alıyor hem de inatçı kirler yüzünden zorlu bir mücadeleye dönüşüyor.

Pratik temizlik devrini başlatan Mop sistemi, Silva Network uzmanlığıyla evlerdeki hijyenin arkasındaki güç olmayı amaçlıyor. Kolay kullanımı, özel mikrofiber bezi ve ergonomik tasarımıyla hem zamandan tasarruf hem de derinlemesine hijyen sağlıyor.

Islak ve kuru temizleme seçeneği ile tüm bildiklerinizi unutun

Mop bezler cırt bantlarla tutucuya kolayca sabitleniyor ve döner başlıklı gövde yardımıyla S hareketi yapılarak aşırı güç sarf etmeden tüm zeminlerde zahmetsiz temizlik sunuyor. Kuru mop bezi, zemin yüzeyinde yer alan tüm toz ve tüyleri kolayca topluyor ve suya gerek kalmaksızın temizlik sağlıyor. Islak mop bezi ise, elle silme işlemini geride bırakarak temizlik alışkanlıklarını değiştiriyor. Sadece suyun yeterli olduğu bu işlemde duvar, fayans, tavan gibi yüzeylerin temizliği çok daha kolay ve rahat hale geliyor. Üstelik sette yer alan aparata cam bezi takılabiliyor bu sayede camlarda da yüksek oranda hijyen sağlanıyor.

Yorucu temizlik rutini geride kalıyor

Özel olarak oluşturulan setin içeriğinde; bir adet teleskopik sopa, bir adet mop gövde, bir adet ıslak mop bez, bir adet kuru mop bez ve duvar mop bezi yer alıyor. Fiziksel çaba gerektirmeyen zahmetsiz kullanımıyla fark yaratan Silva Network Mop, yorucu eğilmeler olmadan tüm evin temizliğini üstleniyor. Bel ağrısı şikayeti çekenler için de pratik bir kullanım sunan Mop, kişiye özel sopa boyunu ayarlama imkanı sunuyor. Özel olarak oluşturulan mikrofiber bezi, tamamen doğal, mikro iplerden oluşuyor bu sebeple kimyasal içeren deterjanlarla birlikte kullanılması önerilmiyor.

Silva Mop; kolay bez değişimi sağlayan cırtlı yüzey, döner başlıklı gövde, ergonomik soft sünger tutacak, teleskopik sopa ve harika mikrofiber bezlerle evinizdeki en büyük yardımcınız olacak.

www.silvanetwork.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>