Haberde Bursa

Sinoz’dan güvenilir alışverişin kolay yolu: Sinoz Aplikasyon

13.07.2020
365

İster telefon ister tablette güzellik bir tık uzaklıkta Türkiye’nin beğenilen yerli kozmetik markası Sinoz, kalite ile uygun fiyat avantajını bir tık öteye taşıyacak ve e-ticaret alışkanlığını kolaylaştıracak yeni aplikasyon geliştirdi. Sinoz aplikasyonu hem İOS hem Android cihazlardan kullanılmaya başlandı.

Yerli kozmetik markamız Sinoz, teknolojik alt yapı çalışmalarının ardından uygulamasını çıkardı. E-ticaret alanında attığı adımlarla ve geliştirdiği stratejilerle güçlü marka olma yolunda ilerleyen Sinoz, tüketici alışkanlığını hızlı alışveriş deneyimi ile birleştirdi. Sinoz uygulaması ile hem yeni kullanıcılar hem de mevcut müşteriler İOS ve Android’den hızlıca indirip kurdukları aplikasyon sayesinde hızlı ve güvenli alışveriş deneyimi yaşayacak.

E-alışveriş deneyimini bir tık öteye taşıyacak Sinoz uygulaması

E-ticaret alanında 15 yılı aşan deneyimini teknolojik alt yapı ve Ar-Ge çalışmalarıyla güçlendiren yerli kozmetik markası Sinoz, profesyonel bakımı bir tık uzaklığa taşıyacak yeni uygulamasını çıkardı. İOS ve Android telefonlardan kolayca indirilip kurulan uygulama ile artık her an kişisel bakıma ulaşmak mümkün. 100’den fazla profesyonel ürün seçeneğiyle güzelliğine önem verenleri bekleyen Sinoz’un yeni uygulaması ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çörekci, “Sinoz 15 yılı aşan profesyonel bakım ürünleri üreten ve katma değer yaratan yerli bir marka olarak e-ticaret alanında farkındalığı güçlendirmeye devam ediyor. E-ticaretten alışverişte yeni bir prensip geliştiren ve bundan 15 yıl önce kozmetikte ilk onlinedeneyimi sunan Sinoz, artık bir tık uzakta her an telefon ve tabletlerden ulaşılabilir oldu. Kullanıcılarımız, teknolojik alt yapısının hazırlığını tamamladığımız uygulamamıza İOS ve Android tüm elektronik cihazlardan ulaşabilir kolay ve güvenilir alışverişin keyfini çıkarabilirler. Teknolojik alt yapı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Kullanıcı deneyimini en üst seviyelere çıkarmak e-ticaret alanında ilerleyen her markanın görev ve sorumluluğudur” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>