Haberde Bursa

Silva Mikrofiber Saç Bonesi ile kusursuz kuruluk…

17.08.2020
316

Saçlar güzel bir görünümün en özel unsurudur. Dolayısıyla saçların güzel görünmesini sağlayacak her adım çok önemlidir. Bu adımların başında duş sonrası saçların zarar görmeden kurutulma aşaması vardır.

Islak saçlar, havlu ile kurutulduğunda kırılmaların önüne geçmek çok zordur. Üstelik havlunun emiş gücü saçtaki ıslaklık ve nemi almak için yetersiz kalır. Bu noktadan hareketle saçların kırılmadan, daha hızlı bir şekilde kurumasını sağlamak amacıyla geliştirilen Silva Mikrofiber Saç Bonesi, hem işlevsel hem de pratik bir kullanım sunuyor.

Maksimum performans ile daha sağlıklı saçlar…

Normal havludan on kat daha fazla emiş gücüne sahip olan mikrofiber saç bonesi duşta, saunada, boyama sonrası ve saç bakımında rahatlıkla tercih edilebilir. Saçınızı daha kısa sürede kolayca kurulayın mikrofiber saç bonesi, saçınızı kırmadan kuruttuğu için düzenli kullanımla çok daha sağlıklı saçlara kavuşmanızda etkin bir rol oynar. Hızlı kurutma özelliğiyle zamandan tasarruf ettiren bu özel bone, ayrıca sinüzit ve migreni olan kullanıcılar için ideal bir tasarım sunuyor.

Mikrofiber Saç Bonesi Nasıl Kullanılır?

Kolay kullanımı ile dikkat çeken Silva Mikrofiber Saç Bonesi, saçları kusursuzca sararak maksimum oranda kuruluk sağlıyor. Kullanımı ise şu şekilde; bonedeki ilik üstte kalacak şekilde başınızın ön kısmından başlayarak yerleştirin. Düzgün bir şekilde içine yerleştirdiğiniz saçlarınızı büküp boneye sararak başınızın üstüne getirin. Son olarak bonenin arka ucunu ön taraftaki ilik içinden geçirerek sabitleyin.

www.silvanetwork.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>