Haberde Bursa

Silva Mikrofiber Bez ile daha az zahmetle daha çok hijyen…

17.07.2020
308

Geleceği şekillendiren teknolojileri, ev hayatını kolaylaştıran yeniliklere entegre eden Silva Network, yeni nesil mikrofiber bezler ile temizliği keyifli bir aktiviteye dönüştürüyor. Türkiye’nin ilk mikrofiber üreticisi Silva Network, evinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm temizliği sadece su ile yapmanıza olanak tanıyor. Halılar, koltuklar, mutfak ve banyo yüzeyleri, cam ve mob için özel olarak üretilen birçok çeşidi bulunuyor.

Deterjan yok, nano teknoloji ile maksimum temizlik var

Daha az zahmet, daha çok hijyen’ düşüncesiyle geliştirilen Silva Mikrofiber Bez, durulama olmaksızın cam, ayna, hassas ürünler ve diğer tüm yüzeyler için pratik bir kullanım sunuyor. Nano teknolojisi sayesinde toz, kir ve inatçı yağları kolaylıkla minimize eden Mikrofiber Bez, temizlenen yüzeyde iz bırakmıyor.

Tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan Silva Mikrofiber Bez, antibakteriyel özelliğiyle temizliğe her şeyden daha ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde zararlı mikroorganizmaların yüzeylere tutulmasına engel olur.

Statik emiş gücü ile zorlu lekelerle geçit vermez

Teknolojik iplik yapısıyla tozu ve kiri derinlemesine temizleyip içine hapseden Silva Mikrofiber Bez, ardında temiz, kuru ve ışıl ışıl yüzeyler bırakır. Bezin statik emiş gücü, en zorlu lekeler karşısında bile güçlü bir koruma kalkanı oluşturuyor. Mükemmel temizliğin anahtarını sunan Silva Network imzalı Mikrofiber Bez, ekolojik özelliğiyle de geleceği ve çevreyi koruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>