Haberde Bursa

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE HUZURLU VE YENİLEYİCİ BİR KAÇIŞ NOKTASI: THELIFECO WELLBEING

03.02.2022
1.166
Günlük yaşamın problemlerinden uzaklaştığınız ve kendinize odaklandığınız bir mola peşindeyseniz, TheLifeCo Wellbeing sizin için en doğru adres. Sağlıklı yaşam tutkunlarının buluşma noktası TheLifeCo Wellbeing, Sevgililer Günü’nde partnerinizle baş başa dinleneceğiniz ve yenileneceğiniz sağlıklı bir kaçış ile onu sevdiğinizi göstermenin en güzel yollarından biri size sunuyor.
Sadece size özel bir zaman
TheLifeCo Wellbeing’de rahatlatıcı masajlar, şımartıcı bakımlar ve etkili terapiler eşliğinde geçireceğiniz rahatlatıcı ve dinlendirici birkaç gün ile hem hayatın yoğun temposundan uzaklaşarak güzel zaman geçirebilir hem de ona kendini özel hissettirebilirsiniz.

TheLifeCo Wellbeing’e gelen misafirler; tamamen ihtiyaçlarına göre planlanan detoks-sıvı beslenme programları ve en sağlıklı yemeklerin yaratıcılık ve damak zevkiyle buluştuğu diyet programlarıyla toksinlerden arınırken fazla kilolardan kurtuluyor. Bağışıklık güçlendiren etkili ve doğal terapiler ile virüs tehdidine karşı kendilerini korunma şansı yakalıyor, etkisini kısa sürede hissettirten anti-aging terapiler ile gençleşiyor.

Hollywood yıldızlarının tercihi…
Aralarında önemli iş adamları ve Hollywood yıldızlarının bulunduğu, kendine ve sağlığına önem veren birçok değerli ismi ağırlayan TheLifeCo Wellbeing; Kate Moss, Naomi Campbell, Kelly Brook ve Woody Harrelson’ın yanı sıra Türkiye’den, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Rıza Kocaoğlu gibi birçok ünlü model ve oyuncunun da arınmak ve yenilenmek için tercih ettiği “wellbeing” merkezi olarak biliniyor. TheLifeCo’nun Bodrum, Antalya ve Phuket olmak üzere üç farklı lokasyonda “Wellness” otelleri bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde eşi Sezer Dermenci ile birlikte balayı sonrası Covid-19’a yakalanan Ivana Sert, TheLifeCo Wellbeing’de katıldıkları altı günlük Covid-19 sonrası İyileşme Programı ardından deneyimini; “Sekiz ay önce arınmak ve yenilenmek için geldiğim TheLifeCo’ya bu sefer eşimle birlikte Covid-19 sonrası zindeliğimizi yeniden kazanmak, virüsün bedenimize verdiği zararlı etkilerden kurtulmak, ve iyileşmek için geldim. Altıncı günün sonunda enerjimizin hissedilebilir derecede arttığını fark ettik. Yürürken nefes nefese kalıyorduk; şu an rahatlıkla ve keyifle yürüyüşümüzü yapabiliyoruz. Uyku kalitemiz arttı, eskisine göre çok daha iyi uyuyabiliyoruz.” sözleri ile dile getiriyor. “En iyi yatırım, sağlığınıza yaptığınız yatırımdır.” diyor.

The LifeCo’da 1 gün…
TheLifeCo’da çiftlere özel “Couple Detoks” programları kapsamında gün; sabahın erken saatlerinde ferah ve iyot kokulu deniz havasında yapılan uzun bir yürüyüş ile başlıyor.  Bu keyifli yürüyüşü kişinin kendini dinlemesini ve anda kalmasını sağlayan yoga seansı takip ediyor. Yoga ve meditasyon seanslarına katılım için daha önce yoga veya meditasyon yapmış olmak gerekmiyor, eğitmen eşliğinde her seviyeden kişiye uygun olan seanslar bulunuyor.

Her program öncesinde uzmanlar tarafından kişinin ihtiyaçlarına göre belirlenen detoks veya beslenme programı kapsamındaki sağlıklı ve düşük kalorili öğünler, juice’lar ve gıda takviyeleri gün boyunca kişiye özel olarak servis ediliyor. TheLifeCo’nun detoks ve beslenme programlarına Oksijen, Turbosonic Titreşim ve Luminette Işık gibi birçok onarıcı terapi eşlik ediyor. Böylece bedenin, zihnin ve ruhun program boyunca bütünsel bir şekilde rahatlaması ve yenilenmesi sağlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>