Haberde Bursa

Şehir hastanelerinde TK Elevator imzası

07.11.2022
186

Asansörler ve yürüyen merdivenlerin düzenli ve eksiksiz bakımı hastanelerde özellikle insan sağlığı adına gereken hızda ulaşım için büyük önem taşıyor. Her saniyenin kritik önemi olan hastanelerdeki bu modern mobilite çözümlerinin yılda bir defa periyodik muayenesi, ayda en az bir kez kapsamlı bakımı, her 15 günde bir de yağlama ve temizlik gibi ara bakımlarının yapılması gerekiyor. Dünyanın lider asansör ve yürüyen merdiven şirketlerinden TK Elevator, tam da bu noktada Türkiye’nin farklı illerindeki şehir hastanelerine, 7/24 çalışmaya uygun, uzun ömürlü ve yüksek güvenlikli asansör ve yürüyen merdiven çözümleriyle yüksek katma değer sunuyor. Hastaneler gibi yoğun insan trafiğinin olduğu binalarda asansör ve yürüyen merdiven seçiminin önemine dikkat çeken TK Elevator Türkiye Anadolu Bölgeler Müdürü Mehmet Cumhur Durmuş, bu ürünlerin düzenli ve eksiksiz bakımının olmazsa olmaz olduğunun altını çiziyor.

Geçen her saniyenin insan sağlığı için hayati önem taşıdığı hastanelerde kullanılan asansör ve yürüyen merdiven gibi mobilite çözümlerinin düzenli ve eksiksiz olarak bakımlarının yapılması gerekiyor. Bu noktada şehir hastaneleri projelerinde yer alan dünyanın lider asansör ve yürüyen merdiven şirketlerinden TK Elevator, her gün ve günün her saatinde kesintisiz servis hizmetiyle bir numaralı çözüm ortağı olarak tercih ediliyor. Yenilikçi mobilite çözümleriyle kentleşmenin zorluklarının üstesinden gelen şirket, şehir hastanelerinde de yüksek taşıma kapasiteli, 7/24 çalışmaya uygun, ağır hizmet tipli, uzun ömürlü ve yüksek güvenlikli asansör ve yürüyen merdivenleriyle yer alıyor.

Türkiye’de Prof. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi, Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Isparta Şehir Hastanesi ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nde 368 ünite ile hizmet verdiklerini belirten TK Elevator Türkiye Anadolu Bölgeler Müdürü Mehmet Cumhur Durmuş, hastaneler için asansör ve yürüyen merdiven seçiminin ve ardından bu ürünlerin bakım süreçlerinin önemi hakkında bilgiler verdi.

TK Elevator, modern mobilite çözümleriyle şehir hastanelerine tam kapsamlı hizmet sunuyor

Düzenli bakım ve hijyen büyük önem taşıyor

Asansör ve yürüyen merdivenlerin hastanelerdeki yoğunluğa cevap verecek şekilde tasarlanması gerektiğini belirten ve bu ekipmanların sürekliliğinin sağlanmasının en önemli husus olduğunun altını çizen Mehmet Cumhur Durmuş, “Hastane asansörleri genelde sedye taşıma amaçlı yapıldığı için en önemli konu sürekli serviste kalması ve arıza durumunda en kısa sürede devreye alınması gerekliliğidir. Bu noktada hem asansörler hem de yürüyen merdivenlerin düzenli bakımı için yılda bir defa periyodik muayenesi, ayda en az bir kez kapsamlı bakımı, her 15 günde bir de yağlama ve temizlik gibi ara bakımları yapılmalıdır. Haraketli parçaların ayar ve kontrollerinin sağlanması, asansör kuyusunun temiz ve kuru olması, rutubet ve nem gibi sistemi olumsuz etkileyecek ortam şartlarından arındırılması da büyük önem taşıyor. Doğru bakım yaparak ürünlerin ömrünü uzatabiliriz. Ömürlü parçaların zamanında değişimi ünitelerin sürekliliğini sağlar. Yanı sıra diğer önemli husus da bu ekipmanlarda gereken hijyenin sağlanmasıdır. Asansörlerde kabin tasarımı yapılırken antibakteriyel malzemelerin kullanılması, mutlaka paslanmaz çelik duvarlı olması ve zeminin hijyenik malzemeden yapılması çok önemli. Kabin içi havanın da emiş gücü yüksek bir fan ile sürekli yenilenmesi gerekiyor. TK Elevator olarak, bünyemizdeki modern asansörler ve yürüyen merdivenlerimiz, son teknoloji dijital çözümlerimiz ve kesintisiz bakım ile hızlı ve güvenli mobilite hizmetleri sağlayarak hastanelerimizi destekliyoruz. Hastanelerde mühendislerimiz ve teknisyenlerimiz tarafından geliştirilen, rekor kıran hızlılıkta yanıt ve kurulum sürelerine özen gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Saatte 180 kalkış özelliği ile yoğun trafiğe uygun asansör çözümleri

Hastanelerde kullanılan asansör ve yürüyen merdiven gibi mobilite çözümlerinin üstün performanslı, uzun ömürlü ve yüksek taşıma kapasiteli olması gerekiyor. TK Elevator’ın Avrupa normlarını karşılayan asansörleri, saatte 180 kalkış özelliği ile hastanelerin yanı sıra metro, okul, iş yeri gibi binalar için kesintisiz mobilite sunuyor. TK Elevator, Türkiye geneline yayılan asansör bakım hizmet ağıyla, tüm coğrafi bölgelerde Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi’ne sahip bölge ofisleriyle müşterilerine 7/24 hizmet veriyor. Call Center numaralarına bırakılan arıza ihbarları, arıza bölgesine en yakın teknisyenin tabletine arıza kaydı olarak düşüyor ve en kısa süre içerisinde müdahale ediliyor. Şirket, hastane ve AVM gibi yoğun trafiğe sahip binalarda sabit tesis çalışanlarıyla arızalara anında çözüm sunuyor. TK Elevator çalışanları güncel yönetmelik, teknolojik konular, arıza oranlarının düşürülmesi ve önleyici bakım konusunda sürekli eğitim alıyor.

Hem güvenilir hem de hızlı mobilite ortağı

Büyük şehirlerde son teknoloji ürünler ile bir hastane tasarlanırken, hayat kurtarmanın yanı sıra insanları ve tıbbi cihazları hızlı, sorunsuz ve verimli bir şekilde taşımak için gereken güvenilirliği ve hızı sağlayabilecek bir mobilite ortağı gerekiyor. Her gün yüzlerce hasta, doktor, hemşire, personel ve ziyaretçi, acil durumlardan ameliyatlara ve yatak başı bakımına kadar katlar arasında hareket ediyor. Bu ortamlarda birkaç saniye bile büyük fark yaratabiliyor. TK Elevator da bu noktada asansörleri, yürüyen merdivenleri ve platform asansörleriyle her tür hastane ve sağlık tesisinin özel ihtiyaçlarını karşılıyor. Yolcu, yatak ve servis asansörleriyle en yüksek verim ve optimize edilmiş işlevlerle maksimum güvenlik ve güvenilirlik sunuyor.

Asansörlere giriş ve çıkışları güvenli ve sorunsuz bir deneyim haline getiriyor

TK Elevator’un asansör çözümlerindeki sağlam bileşenler, sedyelerden, yemek arabalarından ve insan kaynaklı oluşabilecek olası hasarların üstesinden geliyor. Görme ve işitme engelli yolculara yönelik özellikler zorunlu kurallara uyulmasını sağlıyor. Doğru zemin tesviyesi, asansörlere giriş ve çıkışları güvenli ve sorunsuz bir deneyim haline getiriyor.

TK Elevator’un eski tesisler için esnek modernizasyon paketleri ise; sistemlerin güvenliğini, kapasitesini, konforunu, hızını, estetiğini, erişimini ve enerji verimliliğini bütçelere uygun olarak tek seferde veya her seferinde bir adım ötesinde geliştirmeye olanak tanıyor. Ayrıca sistemlerin optimum performansını sağlamak için ihtiyaca göre uyarlanmış sınıfının en iyisi hizmeti sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>