Haberde Bursa

Prenses Apalak; Öztürk Yılmaz’ın partisinde!

21.10.2021
785

Türkiye’nin en genç kurucusu olarak Türkiye Değişim Partisi’nde kurucu ve Parti Meclisi Üyesi olan Prenses Apalak Ağustos ayında tüm görevlerinden istifa ederek siyasete kısa bir mola vermişti. İstifasının ardından teşkilatlardan pek çok kişi de istifa ederek yollarına Apalak ile birlikte devam etti.

Prenses Apalak siyasi yaşamına Yenilik Partisi’nde devam edecek. Dün yapılan açıklamaya göre Prenses Apalak Milletvekilliği ve Büyükelçilik görevlerinde bulunmuş olan Sayın Öztürk Yılmaz’ın kurmuş olduğu Yenilik Partisi’nde Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve atandı.

Atama sonrası Prenses Apalak “Genel Başkanımız Sayın Öztürk Yılmaz’ın tevdisi ile Yenilik Partisi Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak göreve atandım. Bu vesileyle beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanım Öztürk Yılmaz’a şükranlarımı arz ediyorum. Milletvekilliği ve Büyükelçilik görevlerinde bulunmuş başarılı bir diplomat ve saygın bir devlet adamı ile yoluma devam etmekten gurur duyuyorum. Yeni görevimin şahsım ve yurttaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Unutmayın; bir siyasetçi gelecek seçimi, bir devlet adamı ise gelecek kuşağı düşünür. Bu hususta ülkemiz ve milletimiz için azim ve gayretle çalışacağımızı özellikle vurgulamak isterim. Selam ve saygılarımla…” açıklamalarında bulundu.

Prenses Apalak kimdir?

13 Nisan 1995 doğumlu olan Apalak ilkokuldan başlayarak üniversiteye kadar çeşitli özel okullarda eğitim almıştır. TOBB Üniversitesi İngilizce Tarih mezunu, tarih öğretmenidir. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde sırasıyla Adalet, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerini tamamlayarak mezun olmuştur. Mezuniyetlerinin ardından aile şirketlerinin başına geçen Apalak ticaret ile uğraşmaktadır. İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Prenses Apalak şu an Rusça eğitimi almaktadır. Çeşitli STK’larda yer alarak toplum gönüllüsü olarak pek çok faaliyette bulunmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>