Haberde Bursa

Polosmart ile teknoloji yeni nesil tasarım anlayışına entegre oluyor…

27.08.2020
315

Gelişen dünyanın değişen beklentilerini karşılamak amacıyla teknolojik her gelişmeyi yakından takip eden Polosmart, geliştirdiği zengin ürün yelpazesiyle modern çağın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Polosmart, aktiviteleri ölçen stil sahibi akıllı saatleri, performansı kadar tasarımıyla da dikkat çeken kulaklıkları ve oyun zevkini ikiye katlayan aksesuarlarıyla teknoloji severlere yüzlerce seçenek sunuyor.

Dünya kolunda, bir tık uzağında; Polosmart PSSW06 Smart Round Akıllı Saat

Sonbahara pek çok teknolojik özellikle donatılmış bir akıllı saat ile “merhaba” deyin. Polosmart PSSW06 Smart Round Akıllı Saat, adım sayma, uyku düzeninizi takip etme gibi özelliklerinin yanında mesaj bildirimleriyle de ihtiyacınız olan birçok özelliği aynı anda sunuyor. PSSW06 ile adımlarınızı ve kat ettiğiniz mesafeyi hesaplayabilir, günlük kalori yakımınızı öğrenebilirsiniz. Bluetooth 4.0’a ve 1.3 inç renkli ekrana sahip olan, suya ve darbelere karşı dayanıklılık özelliği bulunan Polosmart PSSW06 Smart Round Akıllı Saat, şık tasarımıyla da dikkat çekici.


Tüm seslerin hakimi ol; Polosmart FS32 TWS Kablosuz Kulak içi TWS Kulaklık

Kulak içi kulaklıklar, ses kaliteleri, rahat kullanım özellikleri ve şık tasarımlarıyla son dönemde herkesin favorisi. Polosmart FS32 TWS Kablosuz Kulak içi TWS Kulaklık, TWS teknolojisi sayesinde kablosuz bağlantı ile özgürlüğün tadını çıkarmanıza fırsat veriyor. Tek şarj ile 4 saate kadar, şarj ünitesi ile 12 saate varan kullanım süresi sunan ve 10 metreye kadar kablosuz çekim mesafesi bulunan Polosmart FS32 TWS Kablosuz Kulak içi TWS Kulaklık ile özgürce müzik dinleyebilir, çağrılarınızı görüntüleyebilirsiniz. Stilinizle uyum sağlayacak tasarımıyla gün boyu yanınızda!

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>