Haberde Bursa

Plaza Siyaseti ile Geldiğimiz Nokta Ortada! Eğer İl Başkanı Olursam DEVA Dertlere Deva Olacak!

29.10.2021
996

Genelde pek köşe yazmam ama bunu yazmak benim için bir yerde görev oldu. Bursa’da işimizin bir gereği de siyasi partileri takip etmek. Genel Başkan ziyaretleri, il ve ilçe başkanlıkları seçimleri, il ve ilçe başkanlıklarının basın açıklamaları takip ettiğimiz etkinliklerden. Bu yazıda da DEVA Partisinin Bursa İl Başkan adaylarından Erman Kızılyel’i dilimiz döndüğünde anlatmaya çalışacağız. Kızılyel’ın Setbaşı’ndaki işletmesinde kendi ile tanıştık. Kendimizce sorduğumuz sorulara açık yüreklilikle cevap veren Kızılyel’in gelecekteki hedefleri büyük.

Kızılyel; “İl Başkanlığı’na adayım çünkü; plaza siyasetinin sonuçlarını partimde görüyorum. İl Başkanlığı’nın Nilüfer’in en işlek caddesine konumlandırılılarak ışıklarının 24 saat açık bırakılması vatandaşlarımız için önemli değil. Çünkü; vatandaşımız siyasetçilere uzaktan bakmak istemiyor, vatandaşımız ayağına gelen derdine derman olan siyasetçi ile bütünleşmek istiyor. Biz sahaya inelim dedikçe İl Başkanımız sayın Serkan Özgöz bu isteğimizin önüne geçti. Ankara’nın rüzgarını kendine yeterli görerek 3 bin gönüllümüzün partimize üye olmasını adeta izlediği siyasetle engelledi, küstürdü. Fırsat verilir ve il başkanlığına uygun görülürsem delegeler tarafından tüm teşkilatı kucaklayıcı, her üyenin kendisini değerli hissedeceği bir anlayışla ve ortak akılla partiyi yöneteceğim. 

“Kentsel dönüşüm Nilüfer’de rantsal dönüşüme çevrildi. Oysa kentsel dönüşüme, Nilüfer dışındaki tüm ilçelerde ihtiyaç var. Osmangazi, Yıldırım, Kestel, Gürsu gibi ilçelerdeki eski yapılar, TOKİ aracılığıyla dönüştürülebilirdi. Bu bölgeler, sosyal donatı alanlarından, parklardan ve yeşilden yoksun. Şehir beton yığını içinde nefes alamıyor. O yüzden bir damla su bulamıyoruz. Siyasetimizi kişilere endeksli olarak değil genele yayarak daima sahada olacağız. Amacımız yakın gelecekte hem genelde hem de yerelde DEVA’yı iktidara getirebilmek.” dedi

Kızılyel’in yakın zamanda bir kanala verdiği röportajı da sizlerle paylaşıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>