Haberde Bursa

PELİ’DEN İÇİNİZİ ISITACAK YENİ KOLEKSİYON!

22.10.2021
199

Tasarımın hayata dokunduğu her alanda ürünleriyle dikkat çeken Peli, toprak ve kahvenin eşsiz tonlarıyla tasarladığı birçok koleksiyonuyla mekanları kışa hazırlıyor.

Kış mevsimini hissetmeye başladığımız bugünlerde iç mekanlara yönelen hayatımızla beraber mekanlarımızın değeri daha da önem kazanıyor. Tasarımları ile son yılların gözde markalarından Peli, bu soğuk günlerde özlediğimiz sıcak ortamları yaratmamızda sıra dışı ürünleriyle yaşam alanlarına eşsiz bir hava katıyor.

Peli’nin üstün teknolojisi ve farklı anlayışla yarattığı Grand Koleksiyonu mekanlarınızı kışa hazırlayacak iddialı bir tasarım. 12 mm kalınlıkta, geniş renk-desen seçeneğinde dikkat çeken koleksiyonun özellikle Van Kahve ve Moğol Meşe renkleri ahşabın sıcaklığını hissettiren tonlardan.

Normal laminat parkenin kalınlık ölçüsünden 4 mm daha fazla kalınlığa sahip olan Grand Koleksiyonu dayanıklılığı artırırken, gerçek ahşabın sıcaklığını hissettirmesiyle de fark yaratıyor.

AC5 yüzey dayanım sınıfındaki koleksiyon, en üst seviyede kaliteye sahip olmasıyla güven veriyor. Kalınlık ölçüsünün getirdiği avantajla ses ve ısı yalıtımını da üst noktalara taşıyor.

Hijyen koşullarını üst seviyede sağlayan, kolay temizlenebilen, uzun süre dayanıklılığa sahip olan koleksiyon, doğanın izlerini mekanlara taşıyor.

Turanlar Grup Hakkında:

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince’de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parke, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir.

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>