Haberde Bursa

ÖZKAN, DUYARLILIĞI, NAMUSLU, DÜRÜST KİŞİLİĞİ İLE TAKDİRİ HAK EDİYOR.

28.08.2020
344

Başlıktaki sözler geçmiş dönem Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’a ait. Buğday; CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan için kullandı bu sözleri. Sözlerinin devamında Güler Buğday; “Şahsen ben 60 yıldır siyasi yaşamın içinde bir insan olarak haklı olarak üst kurullara ve milletvekiliğine öncelikle örgüt içinden arkadaşlarımın gelmesini yeğleyen bir insanım.

Ancak 37. Kurultay süreci bana bu konuda yanıldığımı gösterdi. Örgütten gelmiş ama hak,hukuk,adalet nedir bilmiyor. Örgütte bulunmuş ama sosyal demokrasinin ne ilkesini, ne ideolojisini nede etik değerlerini umursamıyor. Örgütte sorumluluk sahibi ama telefonlarla insanlara emirler verip bölgecilik hatta ırkçılık yaparak seçimlere müdahil oluyor. İnsan eksilterek, hatta tüketerek kendilerine gelecek ve ikbal hazırlamak için kumpas kuruyor. Kirli pazarlık ve tezgahlarla topluma yararlı insanlara iftira atarak, paralı kalemşörlerle; yalan ve gerçek dışı suçlamalarla algı yaratıp kendilerine gelecek hesabı yapıyorlar.

Ben şimdi ne yapayım?

Sırf örgütte bulundu diye böyle kirli ve zararlı tiplere mi önem vereyim????? Yoksa ömrünü bilime, insanlığa hizmet ile geçirmiş; namuslu, vicdanlı, ahlaki değerleri güçlü, kumpaslara girmeyen, partisine ve halkına yararlı çalışmalara katkı koyan YÜKSEL ÖZKAN gibi insanlara mı değer verip sahip çıkayım????

Tabi ki; gösteriş ve reklamdan uzak, insanlara ve örgütteki tüm bireylere saygılı, seviyeli kadir kıymet bilen vekilimize saygı duyup sevgi göstereceğim… Umarım tüm iyi niyetli örgüt emekçileri de böyle düşünür.

Tebrikler Yüksel Özkan….

Sakın değişmeyin. Bir kez daha seçilmek için bukelemuna dönüşmeyin!!!!! Sizi ve kul olmayan, kötülüğe ve kumpas yapanlara biat etmeyen tüm ilçe Başkanlarını ve örgüt emekçilerini kutluyorum. CHP sizlerle güçlü ve halka umut olacaktır.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>