Haberde Bursa

Özdilek’te hijyenik ve güvenilir kurban satışları başlıyor

15.07.2020
356

Faaliyetlerini “Önce sağlık sonra hizmet” anlayışıyla sürdüren Özdilek’te,Kurban Bayramı yaklaşırken, 16 Temmuz itibarıyla güvenilir ve hijyenik şartlarda kurban satışları başlıyor.Vatandaşlar, Özdilek Bursa’da kurulan kurban pazarından 1 Ağustos tarihine kadar kurbanlık alımı yapılabilecekler.

Her sene alınan güvenlik ve hijyen önlemlerini bu sene de en üst seviyeye çıkaran Özdilek,kendi besi çiftliği Tabiat Tarım’dayetiştirdiği ve kontrolünden geçirdiği küçükbaş hayvanların kurbanlık satışına başlıyor. Bursa Yenişehir’de 800 dönümlük kendi arazisi üzerine kurulu çiftlikte,ISO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi ile yetiştirilen besilerin beslenmesindeGDO’suz ve tamamen sağlıklı yemler kullanılıyor.

Bayramın ikinci gününe kadar satışlar devam edecek!

16 Temmuz tarihi itibarıyla Özdilek Bursa’da bulunan kurban kesim alanında başlayacak Kıvırcık ve Karayaka cinsi kurbanlık koçların satışı, bayramın ikinci gününe kadar devam edecek.

Pazar alanında vatandaşların ve kurbanlık hayvanların sağlığına yüksek hassasiyet gösterilirken, çevre temizliği konusunda da üst düzey önlem ve tedbirlerle hizmet verilecek.

Hijyenik ve modern kesim alanlarında geleneksel yöntemle helal kesim

Veteriner hekimler tarafından özenle seçilip satışa sunulan kurbanlıklar, hijyenik bir ortamda, uzman kasaplarlaİslami koşullara uygun olarak kesiliyor. Randevu sistemiyle vatandaşlara verilecek kurban kesim hizmeti,bayramın birinci ve ikinci günüÖzdilek Bursa’da yer alankurban kesim alanındagerçekleştirilecek.

Her adımı profesyonelce yönetiliyor

Özdilek, kurban alımından itibaren misafirlerine adım adım profesyonel bir hizmet sunuyor. Kurbanlıklarını kendi seçen kurban sahiplerinedaha sonrasında bir numara veriliyor. Kurbanlığın hiçbir şekilde karışmaması için hayvanın kulak küpesine bu numara işleniyor. Randevu sistemiyle yapılacak kesimlerdeyse emanete bırakılan kurbanlıklar için sahiplerine kesim tarihi ve kesim saati fişi teslim edilerek belirtilen saatte kesim işlemi gerçekleştiriliyor.

Kıvırcık cinsi kurbanlık koç canlı kilogram fiyatı 34 lira 90 kuruş

Karayaka cinsi kurbanlık koç canlı kilogram fiyatı 38 lira 90kuruş’tur.

*Kurbanlık koç satışlarında kredi kartına vade farksız taksit imkanı bulunmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>