Haberde Bursa

ONUR İTTİFAKI ADAYI YAŞAR AYDIN, ÖZGE DEMİR’E DOBRA DOBRA ANLATTI

02.08.2022
780

Genç Meslektaşımız Özge Demir’in hazırlayıp sunduğu Gemlik Basın ekranlarında  Perspektif Programı’nın bu haftaki konuğu Onur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın oldu.

Özge Demir’in sorularına cevap veren Aydın: “Bizim tek atımlık bir barutumuz var. Biz bir strateji hareketiyiz. Rakiplerimizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ortadoğu, iftiranın kol gezdiği bir coğrafya. Biz sadece ‘bu ülkeyi yöneteceğiz ve Anadolu evlatlarını koltuğa oturtacağız’ diyoruz. Planımız şuydu; medyadan uzak, toplumun en saygın kişilerine ulaştık. 12 yıl bu insanlara arkamızda ABD, İngiltere gibi ülkeler olmadan ulaştık.

‘ARKAMIZA BİRİLERİNİ ALARAK ŞİİR OKUMADIK VE BİR YERLERE GELMEDİK’

Artık meydanlardayız, hiçbir rakibimiz olamaz. Kararlıyız. Nasıl alacağımızı biliyoruz. Bu coğrafya sisli ve bataklık olan coğrafyadır. Taşın altından akrep çıkar, dolayısıyla biz koltuğa talibiz. Ben bunları derken karşımızdakiler boş mu duracaktı? Peygamberimizin ve atalarımızın izini sürüyorum.

Anayasa önemli bir meseledir. Hükümetin elinde asker, savcı vs. vardır ve güçlüdür, birey güçsüzdür. Biz de anayasa sistemi koruyor, bireyi güçsüz bırakıyor. Binlerce yıl önceki sözü “Devlet yaşasın ki birey yaşasına çevrildi”

BEN İKTİDARI VE MUHALEFETİ MUHATAP GÖRMÜYORUM

Ben isimle seslenmem “onlar” derim. Ana muhalefetin başındaki zat öyle zeki ki. Hesap uzmanı. İktidar lehine çok iyi çalışıyor. O zat Ankara’dan İstanbul’a yürüdü ve dünyaya şunu gösterdi “bak ben istediğim gibi yürüyorum kimse karışmıyor.”

Biz hedefimize ulaştık. Toz kadar açığı olan bir adam değilim. Benim açığım yok, onlar halkın içine giremiyor. Korumam bile yok. Türkiye’de açığı olan insan değilseniz her şeyi söyleyebilirsiniz. Ben cumhurbaşkanlığının en güçlü adayıyım. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>