Haberde Bursa

Nükhet Duru Yoğun İstek Üzerine Bir Kez Daha Malva Bodrum’da !

12.08.2020
376

Türk pop müziğinin usta sanatçılarından Nükhet Duru Malva Bodrum’da unutulmaz bir geceye imza atıyor… Yoğun istek üzerine 14 Ağustos akşamı Nükhet Duru birbirinden zamansız şarkılarıyla yeniden Malva Bodrum’da sahne alıyor.  Ege kıyılarına eşsiz bir tatil deneyimi getiren Susona Bodrum’un içinde yer alan Malva Restaurant, açıldığı günden bu yana, Bodrum’un sadece gastronomi sahnesini değil müzik sahnesini de fethediyor.

Hem sıra dışı gurme lezzetlerini  hem de müzik notalarını konukları ile buluşturan Malva, yoğun talep üzerine Nükhet Duru’yu tekrar sahnesinde ağırlıyor. Nükhet Duru, Malva’nın eşsiz Ege maviliklerine bakan terasında, müzikseverlere  unutulmaz Türkçe şarkılardan oluşan repertuarı ile benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. Nükhet Duru’nun eşsiz sesi ve yorumuna Malva’nın özel ve gastronomik lezzetleri eşlik ediyor.

Birbirinden renkli ve yetenekli sanatçıları sahnesinde ağırlayan Malva, yemekleri ile olduğu kadar konser programları ile de göz dolduruyor. Malva, Bodrum’un gastronomi sahnesi olduğu kadar müzik sahnesine de yön veriyor. Kaçıranlar için Nükhet Duru 29 Ağustos tarihinde de Malva Bodrum’da müzikseverler ile buluşuyor.

Bu unutulmaz gecede yerinizi ayırtmak istiyorsanız detaylı bilgi ve rezervasyon için;  0252 211 27 85 numaradan iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>