Haberde Bursa

Nilüfer Belediyespor evinde galip

17.10.2021
677

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, misli.com Sultanlar Ligi 3. hafta karşılaşmasında Karayolları Spor Kulübü ile karşılaştı. Nilüfer’in sultanları zorlu bir mücadelenin ardından rakibini 3-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Nilüfer Belediyespor rakibi Karayolları Spor Kulübü’nü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı. Karşılaşmayı, Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Turgay Erdem de kulüp yönetimi ve  taraftarlarla birlikte izledi.

İlk sete Nilüfer’in sultanları etkili başladı ve 5-0’lık seri yakaladı. Set ortalarında Karayolları aradaki farkı 1 sayıya kadar düşürdü. Ancak oyun üstünlüğünü eline geçiren Nilüfer Belediyespor, seti 25-19 kazanmasını bildi. İkinci sete ise konuk ekip 5-1’lik üstünlükle başladı. Karayolları set boyunca oyun ve skor üstünlüğünü koruyarak bu seti 25-16 kazandı ve setlerde durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sete de etkili başlayan Karayolları oldu. Set ortalarında file önü üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla aradaki farkı açarak seti 25-17 kazandı.

Büyük çekişmeye sahne olan 4. sette Karayolları ekibi 18-13 üstünlük yakaladı. Nilüferli Voleybolcular müthiş bir geri dönüşe imza atarak 18-18 eşitliği sağladı. Eşitliğin ardından heyecanlı anlara sahne olan seti Nilüfer Belediyespor 25-21 kazandı. Nilüferli voleybolcular Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de izlediği maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor’un Kanadalı yıldızı Emily Maglio takımına kazandırdığı 18 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu. Mavi yeşil beyazlı ekipte Hümay Topaloğlu ve Sudenaz Uzun 11’er sayı üreterek kritik galibiyete katkıda bulundular. Nilüfer Belediyespor 4. hafta maçında 19 Ekim 2021 Salı günü deplasmanda Bolu Belediyespor ile karşılaşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>