Haberde Bursa

Neler oluyor orada? Karacabeyspor’u, Bursaspor…

29.07.2020
478

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın geçtiğimiz günlerde Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yöneticilerle bir araya geldiği, bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Karacabey Belediyespor’un Bursaspor FK yapılması yönünde görüş belirttiği ifade edildi.

Adana Demirspor’a elenerek Süper Lig umutlarını rafa kaldıran Bursaspor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Önümüzdeki sezondan itibaren büyük bir mali krizle karşı karşıya kalacak olan yeşil beyazlılarda özellikle yaşanan bir gelişme var ki, dikkat çeken türden.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın geçtiğimiz günlerde Başkan Mesut Mestan ve yöneticilerle bir araya geldiği, bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Karacabey Belediyespor’un Bursaspor FK yapılması yönünde görüş belirttiği ifade edildi. Burkay’ın bu görüşmede “Bursaspor’un 500 milyon TL borcu var. 80 milyon TL verelim Karacabey Belediyespor’u Süper Lig’e çıkaralım ve ismini Bursaspor FK olarak değiştirelim” dediği öğrenildi.

Uzun zamandır kentte konuşulan bu konu ilk kez dillendirilmiş olurken, konuyla ilgili bir adım atılıp atılmayacağı merak konusu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>