Haberde Bursa

n11.com, ‘Müşteri Deneyimi’nde yeniden e-ticaret sektörünün lideri

25.11.2021
241

Kusursuz müşteri deneyimi için çoklu kanallardan verdiği hizmet ile öne çıkan Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com, başarılarına bir yenisini daha ekledi. n11.com, Fast Company Dergisi’nin düzenlediği “Türkiye Müşteri Deneyimi Araştırması”nda ikinci kez e-ticaret sektöründe 1’inci sırada yer aldı.

Türkiye’nin öncü açık pazaryeri konseptli e-ticaret platformu n11.com, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Müşterilerine ve 270 bini aşkın iş ortağı mağaza sahibine sunduğu yenilikçi hizmetlerle sektörü şekillendiren n11.com, “Türkiye Müşteri Deneyimi Araştırması”nda yeniden e-ticaret sektörünün lideri seçildi.

Fast Company dergisi ve Turkcell Global Bilgi ile birlikte gerçekleştirilen araştırmaya Türkiye genelinden 6 bin 319 kişi katılırken, 15 bin 130 marka değerlendirildi. Araştırma sonuçlarına göre 24 sektörde ilk 3’e giren kurumlar, düzenlenen online etkinlikte ödüllerini aldı. E-ticaret sektöründe müşteri deneyimini gözeten bir yaklaşımla, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini gözlemleyerek bunlara yönelik çözümler geliştirmeye devam eden n11.com, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen araştırmada Pazaryeri / E-ticaret sektöründe tekrar 1’inci oldu.

Düzenlenen organizasyonda kazanılan ödülle ilgili Fast Company, Turkcell Global Bilgi ve n11.com kullanıcılarına teşekkür eden n11.com Müşteri Yönetimi Direktörü Erim Özer, ‘Pandeminin de etkisiyle artan e-ticaret hacmi ve artan kullanıcı sayımız ile birlikte müşteri deneyimi çok daha fazla önem kazandı. Kullanıcılar sorunsuz, hızlı ve çözüm odaklı bir yaklaşım bekliyor. Bizim için her bir müşterimizin yaşadığı deneyim ayrı bir öykü. Alışveriş sırasında, lojistik sürecinde, iade işleminde tüm süreçleri yakında takip ediyoruz. Yaşadığımız tecrübeleri yeni hizmetler geliştirmek için kullanıyoruz. Amacımız kullanıcılarımızın yaşadığı sorunları en kısa sürede çözmek ve kullanıcılarımızın benzer bir sorunla karşılaşmamasını sağlamak. Bu bağlamda biz kusursuz ve keyifli bir alışveriş deneyimi ve kullanıcılarımızın karşılaştığı ya da karşılaşabileceği tüm sorunlarla ilgili hızı ve kaliteyi en üst seviyede sağlayacak yatırımlarımıza devam ediyoruz’ dedi.

Türkiye’deki e-ticaret sektörü ve kusursuz bir müşteri deneyimi yaratmak için hayata geçirilen çalışmalardan da bahseden Erim Özer, ‘Müşteri deneyimindeki iddiamızı yeni projelerimizle artırıyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz sektörün en geniş teslimat noktası modeli ve evden iade hizmetlerini müşterilerimizin deneyimine sunduk. Burada hedefimiz müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onlara uygun yeni hizmetler sunmak ve alışveriş deneyimlerini bir üst seviyeye çıkarmak.’ diye ekledi.

Özer sözlerini, ‘Müşteri memnuniyeti üzerinde çalışırken, teknolojinin ve verinin yardımıyla en iyi hizmetleri sunuyor ve alışveriş deneyimi sırasında herhangi bir sorunu önlemede proaktif olmayı hedefliyoruz. Türkiye’de yapay zeka chatbot’unu ilk kez kullanarak satın alma yapılıp yapılmamasına bakmadan bütün müşterilerimizin ihtiyaçlarını 12 farklı kanaldan dinliyor ve onlara destek olmaya devam ediyoruz. Teknolojik alt yapıyı insani yaklaşımla buluşturarak müşteri memnuniyetine dönüştürüyoruz. Ayrıca tüm iş süreçlerinde birlikte çalıştığımız iş ortaklarımızın eğitimine de odaklanıyor, iyi eğitimli iş ortaklarıyla 7/24 hizmet veriyoruz.  n11.com olarak bir alışverişin ne zaman şikayete dönüşebileceğini önceden analiz edebiliyor ve bunun bir şikayete dönüşmesinin önüne geçebiliyoruz. Müşterinin beklemediği bir anda n11.com’un kendisine ulaşıp sorununu çözüme kavuşturması, beklentisinin ötesine geçiyor ve işte fark da burada yaratılıyor. Varmak istediğimiz temel başarı noktası ise müşterilerimizin bize ihtiyaç duymadan selfservis hizmetler ve kanallarla çözüme kolayca ulaşabilmesi. Yeni hizmet ve çözümlerimizi de bunun üzerine kurguluyoruz’ diyerek tamamladı.

n11.com hakkında:
n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 20 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmak üzere çalışan n11.com, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.

n11.com bir Doğuş Planet markasıdır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>