Haberde Bursa

MODDA BULVAR’DA YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR

11.11.2022
469

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde yükselen ve yaşamın başlamak üzere olduğu Modda Bulvar, modern mimariyi, sosyal alanları ve ulaşım olanaklarını bir arada sunuyor.

İlk etap satışının yüzde 95’inin tamamlandığı Modda Bulvarda yatırım fırsatları son kalan dairelerde devam ediyor; konut sahipleri cazip fiyat seçenekleri ve hemen tapu avantajını da yaşıyor.

Yapımı devam eden uçan yol ve diğer çevre yolu bağlantılarına yakın konumuyla da tercih edilen Modda Bulvar projesi hakkında bilgi veren Satış ve Pazarlama Yöneticisi Cem Tekoral “ Modda Bulvar cazip fiyat seçenekleri, ulaşım olanakları, sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla talep görüyor. Toplam 5 blok 1050 konuttan oluşan projenin ilk etabı ise % 95 oranında satıldı. Modda Bulvar projesi bünyesinde yer alan işletmelerle resmi görüşmeler de devam ediyor. Banka, cafe, restoran, kozmetik, mobilya ve diğer ihtiyaçlara yönelik kurumsal markaların bir arada hizmet verecek. Bölge yeni bir yaşam merkezine kavuşacak” diye konuştu.

BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ

Modda Bulvar’da 15 bin metrekarelik AVM konseptli çarşı alanı yer aldığını ve önemli markaları bir arada sunacağını kaydeden Cem Tekoral, “Bölgede bir çekim merkezi haline gelecek projemiz, sunduğu geniş sosyal imkanların yanında zemin kattaki çarşı konseptiyle de tercih ediliyor. Modda Bulvar, süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi ihtiyacınız olan tüm ticari alanları bir arada sunuyor. Proje bünyesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve etkinlik alanları ile benzersiz bir yaşam imkanı sunuyoruz. Üst katlarda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Daire tipleri kendi içindeki alternatifleriyle müşteriye çeşitlilik sunabiliyor” ifadelerini kullandı.

ULAŞIM OLANAKLARI VE DEPREME DAYANIKLILIĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım kategorisinde ‘Premium Proje’ seçilen Modda Bulvar projesinin bölgeye değer katacağını dile getiren Cem Tekoral şu bilgileri verdi: “Modda Bulvar sağlam altyapısı, modern inşaat teknikleri ve kullanılan malzeme kalitesiyle depreme dayanıklı şekilde inşa edildi. Proje, yapımı devam eden Buca – Bornova Uçan Yol tüm çevre yolu bağlantılarına yakın konumuyla ulaşımda sağladığı avantajla da bir adım öne çıkıyor. Mevcut İzmir Otogarı Hafif Raylı Sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatları ile güçlendirilecek. Modda Bulvar da yenilenecek İzmir Ana Transfer Merkezine 500 metre mesafedeki konumuyla önemli bir ulaşım avantajı da sağlıyor. İzmir’in kesişme noktası olarak konumlandırılan Modda Bulvar, İstanbul – Ankara otoban bağlantısına 1 km, Yaşar Üniversitesi’ne 2 km, Ege Üniversitesi’ne 4 km, Alsancak’a 5 km’lik mesafede olup şehrin tam merkezinde yeni metro hattının hemen önünden geçmesi her noktaya kolay ulaşımıyla ayrıcalıklı hayatı birlikte sunuyor”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>