Haberde Bursa

MİVARA LUXURY RESORT & SPA’DA AİLELER DE ÇOCUKLAR DA MUTLU

14.06.2021
243

Hem anne-babaların hem de çocukların rahat bir tatil geçirmesi için tüm detayların incelikle düşünüldüğü Mivara Luxury Resort & Spa, çocuklu aileler için ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunuyor. Mivara’da  ebeveynler konforun, deniz ve güneşin tadını çıkartırken, çocuklar da Mi-Kids’in uzmanları eşliğindeki etkinliklerle eğlenceye doyuyor.

Ankara İsmail Çelik İnşaat Şirketler Grubu ve Bursa Harput Holding ortaklığıyla 2016 yılında hizmet vermeye başlayan Mivara Luxury Resort & Spa, Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan özel konumu ve üst düzey hizmet anlayışıyla ailece tatili özleyenlere çok özel bir ortam sunuyor.

2019 ve 2020 yıllarında Tripadvisor tarafından Traveller’s Choice ve Mükemellik Ödülü’ne layık görülen, 2021 yılında Tripadvisor kullanıcılarının oylarıyla belirlenen ‘Best Of the Best’ Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi 25 otelinden biri seçilen Mivara, tüm yılın yorgunluğunu atmak isteyen çocuklu ailelerin de favori rotalarından.

Özel lezzetler, özel ayrıcalıklar

Uluslararası ödüllü Şef Koray Kibar yönetimindeki deneyimli mutfak ekibiyle damaklarda tat bırakan çok özel lezzetler sunan Mivara Luxury Resort & Spa, hem dünya lezzetlerini hem de el yapımı makarnadan hamburgere çocukların hayır diyemediği lezzetleri menüsünde bulunduruyor.

Özel çocuk menüsünde farklı yaş guruplarına yönelik tatlar bulunduran Mivara Luxury Resort & Spa’da, 3 yaş altı çocuklar için püre sebze çorbasından elma püresine, ev yapımı muzlu yoğurttan kıymalı semizotuna, 3-7 yaş grubu içinse vitamin çorbasından haşlanmış sebzelere özel seçenekler yer alıyor. Tüm a la carte restoran menülerini oda servisi kapsamında da sunan Mivara, aileleri “çocuğum uyuyor, yemeği kaçıracağım” telaşından da kurtarıyor.

Puset ile dolaşmaya uygun alanları, odalarda yer alan çocuklara özel buklet ürünleriyle fark yaratan Mivara Luxury Resort & Spa, ücretli olarak sunduğu 7-24 baby sitter hizmeti ile de ailelere tatilin her anında konfor vadediyor.

Her yaşa farklı aktiviteler

Mivara Luxury Resort & Spa’da çocukların büyülü dünyasına hitap edecek birçok seçenek yer alıyor. Boyamadan dansa, yarışmalardan oyunlara, animasyonlardan spora kadar çeşitli etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir tatil vadeden Mivara Luxury Resort & Spa’da, her yaş grubuna farklı aktiviteler sunuluyor. 4-14 yaş arası çocuklara yenilenen Mi-Kids uzman ekibinin özenli gözetiminde eğlenceli anlar yaşatan otel, ailenin tüm bireylerinin gönül rahatlığı ile unutulmaz bir tatil geçirmelerine imkan sağlıyor.

Adını milattan önce 353-375 yılları arasında Romalıların Gündoğan’a verdiği isim olan VARA’dan alan Mivara, farklı ve kendine özgü mimarisi, doğanın içindeki konumu, fark yaratan hizmet anlayışıyla konuklarına lüks ve ihtişamı bir arada yaşatırken çocuklara sunduğu olanaklarla da minik misafirlerine hayallerindeki tatili yaşatıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>