Haberde Bursa

Mimar Yusuf İzzettin Aydın: “Bir semti yaşanılır yapan çevre düzeni ve mimari yapısıdır”

19.01.2022
214

Mimarlık ve mühendislik işlerini kaliteden ödün vermeden, konut sahiplerinin değişik ihtiyaçlarına yönelik detaylarla tasarlamak amacı ile Mimar Yusuf Aydın tarafından 2007 senesinde kurulan Huma Yapı, şimdi de Çengelköy Vadi projesini hayata geçiriyor.

Tuzla’dan Halkalı’ya İstanbul’un pek çok farklı semtlerinde inşaa ettiği projeler ile adından söz ettiren Huma Yapı, şimdi İstanbul’un kalbi olan Çengelköy’e imzasını atıyor. Mimar Yusuf Aydın, İstanbul gibi metropollerde insanların yaşam alanlarında en önem verdiği şeylerden biri merkeze olan ulaşım kolaylığı bir diğeri de içinde vakit geçirirken ferahlama sağlayacak mimari yapısı olduğunu belirtti. Yusuf Aydın; “Çengelköy‘ün kalbinde 40 yıllık metruk yapıları yaşama değer katacak detaylarla birlikte dönüştürüyoruz” dedi.

Çengelköy’de 25 Bin metre² arsa üzerine 168 daireden oluşan Vadi Çengelköy projesi inşaasına hız kesmeden devam ediyor.  Toplamda sekiz bloktan oluşmakta olan projede, 7/24 güvenlik, kapalı – açık otoparklar,  kadın ve erkeklere yönelik ayrı ayrı fitness salonları,  çocuklar için açık ve kapalı internet salonları ve interaktif oyun alanları, kameriye alanları, yürüyüş alanları, peyzaj alanları, kreş, parti evi, barbekü alanları, sohbet köşeleri meyve bahçeleri yürüyüş yolları, evcil hayvan gezdirme alanı, kesintisiz elektrik güç kaynağı, sınırsız Wi-Fi,  yerden ısıtma,  özel tasarım mobilyalar , misafir karşılama alanları ,VİP girişler gibi yaşama değer katan her türlü detay düşünülmüş. Vadi Çengelköy, İstanbul’un incilerinden olan Çengelköy’ün güzelliklerini konforla birleştirerek yaşamaya davet ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>