Haberde Bursa

Milliyetçi Cumhuriyetçilerde Kongre Heyecanı!

03.10.2021
371

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Pamukkale İlçe Kongresi bugün İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Genel Başkan Fehmi Hataş, Denizli İl ve Teşkilat Başkanı Rıza Bayram ile genel merkez yöneticileri, il başkanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede Ramazan Altınay yeniden ilçe başkanı seçildi.

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Denizli İl Başkanlığı önemli misafirlere ev sahipliği yaptı. İl ve Genel Teşkilat Başkanı Rıza Bayram öncülüğünde çalışmalarını hızlandıran Denizli Teşkilatı Genel Başkan Fehmi Hataş ile çok sayıda genel merkez yöneticisi, il başkanları ve ülkenin dört bir yanından gelen partilileri ağırladı. Dün gerçekleşen İl başkanları toplantısının ardından bugün yapılan Pamukkale İlçe Kongresi ile son bulan program konuklardan tam not aldı.

Kongrede konuşan Genel Başkan Fehmi Hataş “Kongrenin partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Denizli’de olmaktan gururu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Başta İl ve Teşkilat Başkanımız Rıza Bayram olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İl ve Teşkilat Başkanı Rıza Bayram ise “Genel Başkanımız Fehmi Hataş, il ve ilçe başkanları, değerli partililer ve kıymetli basın mensupları hepiniz Pamukkale İlçe Kongremize hoşgeldiniz.

Ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte halkımıza umut olmak ve çocuklarımızın geleceğini korumak için kurulan partimizin iktidar yolunda mücadelemiz gece gündüz demeden devam ediyor. Denizli İl Başkanlığı olarak sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyor, hepinize hoşgeldiniz diyorum.

İnanıyorum ki bu kongrenin ardından Pamukkale İlçesinde var olan çalışmalarımız hız kazanacak ve iktidara giden yolda nüfusu ve ekonomisi ile onlarca şehirden daha büyük olan ilçemiz önemli bir mihenk taşı olacak. Ramazan Altınay başkanımıza hayırlı olsun” dedi.

Yeniden göreve seçilen Altınay ise yaşadığı mutluluğu dile getirerek “Daha önce atanmış bir başkan olarak görev yapıyordum. Kongremizi tamamladık ve yeniden seçilmenin gururunu yaşıyorum. Tüm başkanlarıma, delegelere ve dostlara teşekkür ederim. Eskisinden daha güçlü daha hızlı çalışmalar yaparak partimiz ve halkımız için en iyisini ortaya koyacağız” dedi.

Kongrenin ardından misafirler düzenlenen kokteylde gönüllerince eğlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>