Haberde Bursa

MİLLİYET SANAT’A KONUŞAN “MASUMLAR APARTMANI”NIN NACİ’Sİ, TANSEL ÖNGEL “TÜRK DİZİLERİNİ BEĞENMEMEKTE BİR KİBİR VAR” DİYOR!

09.06.2021
199

“Masumlar Apartmanı”nda olgunluğu, sevecenliği, sükunetiyle izleyenlerin gönlünde yer edinen Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel, Asu Maro’ya verdiği röportajda çok sevilen bu karakterin hayatına yansımalarını anlatıyor. İkili aynı zamanda, yerli dizileri izlemenin ve beğenmenin ayıpmış gibi gösterildiğini konuşurken Öngel bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek “Biz çok iyi dizi yapıyoruz bir kere, niye bunu inkar ediyoruz? Her yerde bizim dizilerimiz izleniyor. Evet, süreler çok uzun ama o kadar iyi işler var ki…” diyor ve ekliyor: “Bundan aciliyetle kurtulmamız gerekiyor. Önce de sanatçılarımızın kurtulması gerekiyor. Birbirimizi desteklememiz, birbirimizin arkasında olmamız gerekiyor.” Öngel’in farklı spor dallarına ve müzik aletlerine olan merakını, öğrenme aşkını, çocukluk kahramanlarını da anlattığı renkli söyleşinin devamı, Milliyet Sanat’ın Haziran 2021 sayısında Asu Maro’yla Ayın Söyleşisi’nde…

Tansel Öngel, izleyicilerin severek takip ettiği “Masumlar Apartmanı” dizisinde Naci karakterine büyük bir incelikle hayat veriyor. Şiir okuyan, mektup yazan, klarnet çalan, söyleyeceklerini bağırıp çağırmak yerine usulca söyleyen Naci karakteri yerli dizilerde alışık olunan, “cazibesi maçoluğundan gelen” karakterler arasında adeta bir inci gibi parlıyor. Milliyet Sanat’ın Haziran 2021 sayısında Asu Maro’ya konuşan Tansel Öngel, kendisinin hiperaktif bir yapıya sahip olduğunu belirterek babasına benzettiği karakter için “Naci’den sessizliğe ilişkin çok şey öğreniyorum” diyor. Giderek kabalaşan ve kısırlaşan bir hayatın içinde millet olarak Naci gibi insanların varlığını unuttuğumuzu vurgulayan Öngel, yine de böyle insanların varolduğunu savunuyor. Türk dizilerini çok başarılı bulduğunu belirten Tansel Öngel, sanatçılardan başlayarak tüm toplumun beğendiği işleri dile getirmeye ve desteklemeye başlaması gerektiğinin altını çiziyor.

Kickbokstan yogaya pek çok sporu yapan; bağlama, gitar, flüt, klarnet gibi birçok farklı müzik enstrümanı çalan Tansel Öngel söyleşide, keşfetme ve öğrenme tutkusunu da büyük bir heyecanla anlatıyor. Öngel’in Trabzon’da geçirdiği yıllara, çocukluk kahramanlarına, aşka bakış açısına, doğa tutkusuna da değindiği söyleşinin tamamı Milliyet Sanat’ın Haziran 2021 sayısında…

Kitabevleri ve marketlerde okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:         milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>