Haberde Bursa

MHP MUDANYA; Güzelyalı İmar Planı, Kapalı Pazar Yeri, Güzelyalı Yüzme Havuzu, Tirilyespor Sahası…

01.12.2022
763

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı’ndan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı yaptığı açıklamayla topa tuttu! İlçe Başkanı Erkut Seymenler; ” Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görevde olduğu dokuz yıla sayısız başarısızlık ve kargaşa sığdırdı. Mudanya Belediyesi ise üzerine ölü toprağı dökülmüş bir yer haline geldi.

Mudanya Belediye Başkanı’nın icraatlerini söz verip yerine getirmediği işler, yanlış yapılan işler ve kaosa dönüşen işler olmak üzere 3’e ayırabiliriz.

Mudanya Belediye Başkanı’nın söz verilip yerine getirmediği işlerden sadece birkaçını paylaşıyorum: Soğuk Hava Deposu, Hayvan Barınağı, Altın Yıllar Yaşam Köyü, Bademli Doğal Yaşam ve Spor Merkezi, Eğitim ve Spor Vadisi, Atatürk Evi…

Mudanya Belediye Başkanı’nın yanlış bir şekilde yaptığı işlerden birkaçı ise şöyle: Yıldıztepe Projesi, Zübeyde Ana Çocuk Akademisi, Lahit görünümlü saksılar, Mali Tablo Panosu, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantıları…

Mudanya Belediye Başkanı’nın elinde kaosa dönüşen, maddi manevi sayısız mağduriyetlere sebep olan işler ise şunlar: Güzelyalı İmar Planı, Kapalı Pazar Yeri, Güzelyalı Yüzme Havuzu, Tirilyespor Sahası…

Özellikle oy avcılığıyla söz verilip yerine getirilmeyen projeler bir dönem çok meşhur olan sahte bal satan adamları getirdi gözümün önüne.

Bahsettiğimiz konuların değerlendirmesini Mudanyalı hemşehrilerimin takdirine bırakırken birkaç konuyu da Mudanya Belediye Başkanı’na sormak istiyorum.

Mudanya ilçesi dışında başka bir spor kulübüne belediye adına maddi destekte bulundunuz mu?

195 milyon lira ek bütçe almanızı da gözönünde bulundurarak Mudanya’daki spor kulüplerine hangi kriterlere göreve ne kadar malzeme, servis ve nakdi destekte bulunuyorsunuz?

1 milyon liradan fazla bedele aldığınız yüzlerce saksıyı kullanıma kapadığınız Kapalı Pazar yerinde 7 aydır neden bekletiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>