Haberde Bursa

MEYHANELER SOKAĞI 19 MART’TA VAKT-İ KAİNAT ile 6 KITAYI 1 MEYHANEDE TOPLUYOR, 31 MART’TA İSE VAKT-İ KIRAAT’TA MURAT UYURKULAK’I AĞIRLIYOR!

14.03.2022
436

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbul Elsewhere’de kurulan ve bir buçuk ayı geride bırakan çevrimiçi Meyhaneler Sokağı artık sona yaklaşıyor! Herkesin kendi meyhanesini açarak doldurduğu Meyhaneler Sokağı, son haftaların birbirinden eğlenceli ve bol muhabbetli meyhanelerine katılacak yeni müdavimlerini arıyor. Meyhaneler Sokağı’nın mart ayındaki özel buluşmalarında Vakt-i Kainat serisi 19 Mart Cumartesi günü 6 kıtayı 1 meyhanede buluşturacak; Vakt-i Kıraat serisi ise 31 Mart Perşembe günü Murat Uyurkulak’ı ağırlayacak.

Meyhaneler Sokağı projesiyle kainatın her yerinde Britanya merkezli rakı sofraları kuruluyor, ehlikeyfler tarihin en “özel” meyhanelerinde buluşuyor. Geride bıraktığı bir buçuk ayda 100’den fazla meyhane açma talebi alan Meyhaneler Sokağı, toplam 26 meyhaneye ev sahipliği yaptı. İstanbul Elsewhere ekibi, son haftaların birbirinden eğlenceli ve bol muhabbetli meyhanelerine katılacak yeni müdavimler arıyor.

Herkesin kendi çevrimiçi meyhanesini ücretsiz olarak gather-in platformunda açabildiği yeni İstanbul Elsewhere projesi Meyhaneler Sokağı, pandemiyi, kış mevsimini, mesafeleri, kısıtlamaları ve tüm özlemleri ortadan kaldırıyor. Bir fikri ve müdavimi olan herkese sokakta numara veren, meyhane tabelasını hazırlayan ve içerisini döşeyen İstanbul Elsewhere ekibi, tecrübesi ve bilgisiyle gather-in’de mekanı kurarak hem teknik hem ritüel olarak bir meyhanenin nasıl yönetileceğini mekan sahiplerine anlatıyor. Kendi meyhanesini açmak isteyenler, meyhanenin adını ve konseptini belirtip meyhane@gatherin.life adresine mail atarak İstanbul Elsewhere ekibiyle iletişime geçebiliyor.

Meyhane Elsewhere de Meyhaneler Sokağı’nda!

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın işlettiği, dünyanın “en orijinal ve büyük” meyhanesi Meyhane Elsewhere de Meyhaneler Sokağı’nda müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. Meyhane Elsewhere, “Vakt-i Kainat”, “Vakt-i Nefaset” ve “Vakt-i Kıraat” serileriyle ehlikeyfi kainatın her yerindeki dostlarıyla buluşturuyor, yazar ve gastronomi erbabıyla tanıştırıyor.

Meyhane Elsewhere’in bu ayki özel buluşmalarında Vakt-i Kainat, 19 Mart Cumartesi günü TSI 17.00’de 6 kıtayı 1 meyhanede topluyor; dünyanın dört bir yanından insanlar çevrimiçi meyhanede bir araya geliyor. Vakt-i Kıraat’te ise 31 Mart Perşembe günü TSI 21.00’de Murat Uyurkulak’ın katılacağı yazarlı meyhane, tüm okurları ve müdavimlerini bekliyor.

Meyhaneler

Damla Durakçay ile Tam Zamanında Meyhane                         16 Mart Çarşamba TSI 21.00

Apero ile Doğru Batılılaşma Meyhanesi                                       17 Mart Perşembe TSI 21.00

Sezen Akkoyun ile Meyhane 80’ler                                             18 Mart Cuma TSI 21.00

Vakt-i Kainat                                                                               19 Mart Cumartesi TSI 17.00

Çiğdem Arıkan ile Hisarönü Meyhanesi                                       20 Mart Pazar TSI 21.00

fugamundi ile Dünyadan Kaçış Meyhanesi                                 21 Mart Pazartesi TSI 20.30

Ela Zeynep Çıngı ile Johnny Depp Meyhanesi                            22 Mart Salı TSI 21.00

Ayla Çağla Öztaşçı ve Mehmet Samer ile Tiyatrolu Meyhane   23 Mart Çarşamba TSI 21.00

Ayşe Berfin ve Gökçe ile Alaylı Gıybet Meyhanesi                     24 Mart Perşembe TSI 21.00

Levent Erdem Ovat ile Laklak Meyhanesi                                   25 Mart Cuma TSI 21.00

Mesut Can ve Fatoş Toros ile Rakı-Nüs Meyhanesi                   26 Mart Cumartesi TSI 21.00

Görkem Altunbaş ile Meyhane Efkar                                          30 Mart Çarşamba TSI 21.00

Vakt-i Kıraat (Özel Konuk: Murat Uyurkulak)                         31 Mart Perşembe TSI 21.00

Tüm etkinlikler için gatherin.life adresinden masa ayırtılabilir.

İSTANBUL ELSEWHERE HAKKINDA

İstanbulluluğu, İstanbulluluk kimliğini “dışarıdan” bakarak anlama, keşfetme, bulma projesi olan İstanbul Elsewhere, İstanbul’u değil İstanbulluluğu anlatıyor. Yedi göbek geriye giden değil kendine İstanbullu diyen herkesin dahil olduğu proje, nerede yaşanırsa yaşansın bitmek bilmeyen bir muhabbetten dem vuruyor.

gather-in HAKKINDA

gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>