Haberde Bursa

Medisana El Tipi Masaj Aleti ile Pratik Masaj

18.07.2020
361
Medisana El Tipi Masaj Aleti ile Pratik Masaj

Stresten arınmaya, rahatlamaya gün içinde sık sık ihtiyaç duyuyoruz. Bunun en iyi yollarından biri ise masaj! Medisana’nın pratik El Masaj Aleti, gergin bir toplantı sonrası ya da yatmadan önce kısa bir masaj seansı ile rahatlamanıza yardımcı oluyor.

40 yıldır Alman teknolojisi ile sağlık ürünleri üreten Medisana 48316 El Masaj Aleti ile kendi kendinize kolayca masaj yapabilirsiniz. Kuvvetli darbe hareketleriyle en derin bölgelere bile kolayca nüfus ederek gevşetici ve rahatlatıcı masaj sunan El Masaj Aleti ile omuz, bacak ve sırt masajını kendi kendinize uygulayabilirsiniz.

Sağlıklı ve konforlu bir yaşam için her yaşa yönelik ürünler sunan Medisana’nın 48316 El Tipi Masaj aleti, iki farklı masaj başlığı, yoğunluk ayarı, ergonomik şekli, kaymaz özellikte tutma kolu ile pratik kullanım sağlıyor. Darbeli masaj özelliği sayesinde en derindeki kasları bile gevşetirken, masaj başlıklarındaki açılıp kapatılabilir kızılötesi ışığı sayesinde infrared terapi özelliği taşıyan ürün ile kendinizi şımartabilirsiniz.

 www.medisanaturkiye.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>