Haberde Bursa

MARMARA BARBER İLE KOLONYANIN RENKLİ DÜNYASI

14.08.2020
487

Sokak grafiti sanatından ilham alan, kişisel erkek bakım markası Marmara Barber; ister tıraş sonra ister gün boyu rahatlıkla kullanılabileceğiniz birbirinden farklı renk ve kokuya sahip Kolonya Serisi’ni sunuyor.

 Marmara Barber Kolonya Serisi; serinletici kokusu ile kendinizi temiz hissetmenizi sağlarken yüksek parfüm içeriği sayesinde çok uzun süre etkisini kaybetmiyor. Formülünde kullanılan yüksek alkol, ıslak bir tıraştan sonra cildi dezenfekte ediyor. Marmara Barber Kolonya Serisi; birbirinden farklı uzun süre kalıcı kokusu ile sakal parfümü olarak da kullanım imkanı sağlıyor.

Marmara Barber Kolonya Serisi’nde: Turunçgillerin canlandırıcı kokusuyla eşsiz ferahlatıcı enerjisi veren Marmara Barber No.1; taze ve soft notaları ile Marmara Barber No.2; ağaçsı bir baz üzerine mine çiçeği, köknar balsamı ve yasemin ile kombine edilmiş Marmara Barber No.3; lime, bergamot ve odunsu notlardan oluşan Marmara Barber No.4 bulunuyor. Ayrıca seriyi bergamot, taze nane ve paçuli içeren Barber No.13 ve greyfurt, portakal notalarının pembe biber ve sardunya yaprakları birleştiği Marmara Barber No.14 deluxe seçenekleri tamamlıyor.

250 ml sprey şişe, 50ml pet dökme şişe, 400 ml ve 500 ml cam dökme şişe ambalajlarındaki Marmara Barber Kolonya çeşitleri; www.marmarabarber.com, trendyol, hepsiburada gibi online satış portallarında yer alıyor.

Marmara Barber Kolonya, 50ml. 9,95 TL

Marmara Barber Kolonya, 250ml.  27,95 TL

Marmara Barber Kolonya, 500ml. 39,95TL

Marmara Barber Kolonya, (No13 ve No14) 400ml. 47,50 TL

SENSO KOZMETİK HAKKINDA:

Senso Kozmetik, limon kolonyası üreticisi olarak 1970 yılında İstanbul’da kuruldu. 1992 yılında limon kolonyasına ilave olarak kakao yağı, ütüsu, aseton gibi farklı ürün çeşitleriyle kozmetik pazarına girdi. Ardından Çavuşbaşı’ndaki ikinci üretim yerini açtı. 2015 yılında Düzce’nin Taşköprü Köyü’nde yer alan 8 bin metre karelik yeni fabrikasına taşınarak Türkiye’nin en yüksek tonajlı kolonya fabrikasını kurdu.  2017 yılında Marmara Limon Kolonyası’na yeni bir marka daha ekledi. Erkek kişisel bakım ürünleri ve kolonya çeşitleri yer alan Marmara Barber markası ile üretim hacmini büyüttü.

Senso Kozmetik; Marmara Kolonya, Marmara Barber, Marmados ve Kutup Yıldızı markalarını üretiyor.

Geniş üretim kapasitesiyle hem kendi markalarını hem de fason üretimlerinde Türkiye’de önde gelen kuruluşlardan bir olarak çalışmalarına devam etmektedir.

www.sensokozmetik.com.tr

www.marmarabarber.com

 

Bizi Takip Edin;

Facebook: sensokozmetik marmarabarber

Instagram: sensocosmetics marmarabarber marmarakolonya

Twitter: marmarabarber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>