Haberde Bursa

MAJİ Art Gallery yine gözde

22.09.2021
429

Valikonağı, Nişantaşı’nda Sınırsız Çağdaş Sanata hizmet vermeyi amaç edinmiş bir galeri ‘’MAJİ Art Gallery’’. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk proje ve sergileri ile de farkındalık oluşturmaktadır. Uluslararası Mizah Dergisi Don Quichotte ile İstanbul Düşünce ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddete Hayır!” konulu uluslararası karikatür yarışmasının sergi açılışı gerçekleşti. Yarışmanın ana teması, ’’erkek egemen dünyaya kadınların isyanı’’ olarak belirlenen sergide çarpıcı çizimler dikkat topladı. Uluslararası e-mizah dergisi Don Quichotte’ın Genel Yönetmeni Erdoğan Karayel ile İstanbul Düşünce ve Eğitim Derneği Başkanı & Maji Art Galeri sahibi Gaye Donay Açılış konuşmalarını yaptılar. Tüm davetlilerin beğenilerini kazanan sergi taktir topladı.

Yine geçtiğimiz günlerde Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi olan Doç.Dr. Lütfü Kaplanoğlu’na ait “Sonsuzda Bir An: Sonra” isimli resim sergisinin açılışı gerçekleşti. Açılışta seçkin davetlilerin yanı sıra ressamın çok sayıda öğrencisi de yer aldı. Sergi 18 Ekim 2021 tarihine kadar görülebilir.

Ayrıca galeride sadece sergi değil aynı zamanda seminer ve panellerde düzenlenmektedir. Seçkin bir ortamda sohbet etmek, dinlemek, anlamak ve birlikte hissetmek için özel bir alan Maji Art Galeri…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>