Haberde Bursa

Magdeburger Sigortalılara SIXT rent a car’dan yüzde 40 indirim fırsatı

06.07.2022
177

Bor Holding bünyesinde 2018 yılından itibaren faaliyet gösteren, sigortacılık sektörünün köklü oyuncularından Magdeburger Sigorta; poliçe sahiplerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini ekledi. Magdeburger Sigorta sahipleri, SIXT rent a car’da tüm araç gruplarına özel yüzde 40 indirim fırsatından yararlanıyor. 

Magdeburger Sigorta, poliçe sahiplerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Araç kiralama sektörünün önde gelen küresel oyuncusu SIXT rent a car ile yapılan iş birliğiyle Magdeburger Sigorta poliçe sahipleri SIXT rent a car’dan yapacakları tüm araç gruplarındaki kiralamalarda yüzde 40 indirim fırsatından yararlanabiliyorlar.31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek kampanya, .Kuşadası ve Erzurum hariç tüm SIXT rent a car şubelerinde geçerli olacak.

Magdeburger Sigorta hakkında:

Magdeburger Sigorta, 177 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. Magdeburger Sigorta, 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girdi. 1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu. Magdeburger Sigorta, 2018 yılından itibaren Bor Holding bünyesinde sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>