Haberde Bursa

MACFit’le evde harekete devam

03.05.2021
239

Türkiye’nin en büyük spor kulübü zinciri Mars Sportif bünyesindeki MACFit, evde spor yapmak isteyenlere canlı yayınlarla ulaşmaya devam ediyor. Uzman eğitmenler tarafından her gün farklı saatlerde yapılan online dersler, pilatesten yogaya, kardiyodan fonksiyonel antrenmana kadar zengin bir içeriğe sahip.

Sporu yaşamın odak noktası haline getirmek isteyenlere hizmet veren MACFit’in 21 farklı dersten oluşan antrenman programı, evde kolaylıkla yapılabilecek derslerden oluşuyor. Haftanın yedi günü MACFit Instagram hesabı üzerinden düzenli olarak canlı yayınlanan ve 30’ar dakika süren online dersler, formda kalmaya, kas yapmaya yardımcı olurken beden ve zihin sağlığını da koruyor. Daha hareketli bir yaşamın yanı sıra stres ve yorgunluktan kurtulmak isteyenlerin ilgi gösterdiği antrenmanlardan bazıları şöyle:

Pilates: Her yaş için uygun olan pilates, temel olarak kasların esnemesini ve vücudun sıkılaşmasını sağlıyor. Ayrıca duruş bozuklukları ve hareketsizlikten kaynaklanan kas ağrılarını gidermek için ideal bir egzersiz olarak öne çıkıyor. Pilates nefesin doğru kullanımını da öğretiyor.

Body Fit: Hızlı yağ yakımı sağlayan fitness dersleri arayanlar için uygun olan Body Fit ile aynı zamanda kalça egzersizleri ve karın kası hareketleri de yapılıyor. Böylece daha fit bir görünüme kavuşuluyor.

MAC Stronger: Kas geliştirme odaklı antrenmanlar ile kas yapma hareketleri birçok farklı metotla sunuluyor. Kol kası gelişimi için en uygun kol antrenmanı yöntemleri derslerin içinde yer alırken, göğüs antrenmanı ve bacak antrenmanı da kas gelişimi için tüm ders boyunca yardımcı oluyor. MAC Stronger, kalori harcatırken kuvvet kazandırıyor.

Yoga: Beden ve zihin koordinasyonunu artıran bir yaşam biçimi yoga… Klasik yoga pozlarının kullanıldığı bu dersin ardından farkındalık artarken beden de kuvvet kazanıyor.

Kardiyo Antrenmanı: Kardiyo egzersizleri, kalp ritmini yüksek tempoya alıştırırken kalp-damar sağlığına iyi geliyor. Yoğun tempoyla beraber hedeflenen yağ oranına ulaşmayı sağlayan bu antrenman, vücut koordinasyonunu da yükseltiyor.

Bölgesel Kuvvet Antrenmanı: Kas odaklı bu ders, sıkılaşmak ve formak girmek isteyenlere hitap ediyor. Farklı antrenman yöntemleriyle karın, kol, bacak başta olmak üzere vücudun birçok bölgesi gelişiyor.

Kardiyo Dans: Tüm dans türlerini içinde barındıran Kardiyo Dans, fit görünüme kavuşmaya olanak sağlıyor. Koreografileri özel koreograflar tarafından dizayn edilen bu ders, yağ yakmayı eğlenceli hale getiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>