Haberde Bursa

La Casa De Papel’in ‘Berlin’i Pedro Alonso lüks ihtiyaçları için MAK Skyline Concierge’ı tercih etti

20.10.2021
394

Dünyayı kasıp kavuran Netflix dizisi La Casa De Papel’in ‘Berlin’i Pedro Alonso, kaleme aldığı “Filippo’nun Kitabı”nı tanıtmak üzere geçtiğimiz gün İstanbul’a geldi. Dünyaca ünlü oyuncunun İstanbul’da kaldığı süre boyunca tüm ihtiyaçları lüks concierge hizmetleri firması olan MAK Skyline,  tarafından karşılandı.

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Netflix dizisi La Casa De Papel’in ‘Berlin’i Pedro Alonso, Epsilon Yayın Evi organizasyonuyla kaleme aldığı Filippo’nun Kitabı’nı tanıtmak üzere İstanbul’a geldi. CVK Park Bosphorus’da konaklayan dünyaca ünlü oyuncu Pedro Alonso, 15 Ekim CVK Park Bosphorus, 16 Ekim D&R İstinye Park ve 17 Ekim’de D&R Akasya’da imza günü düzenleyerek, hayranlarıyla bir araya geldi. 2019 yılında düzenlenen “GQ Men of The Year” ödül törenine de katılan İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Pedro Alonso’nun İstanbul’da geçirdiği tüm zaman boyunca ihtiyaçları lüks concierge hizmetleri firması olan MAK Skyline tarafından karşılandı.

Daha önce 2019 yılında düzenlenen “GQ Men of The Year” ödül töreni için Türkiye’ye gelerek İstanbul Boğazı’nda çıktığı tekne turunda boğazın eşsiz güzelliğine değinen dünyaca ünlü yıldız, bu sefer kitap tanıtımı için geldiği İstanbul’un leziz balıklarına ve tarihi dokusuna olan hayranlığını dile getirdi. İstanbul’a duyduğu sevgiyi her fırsatta anlatan Pedro Alonso, dizi yeniden çekilse ‘İstanbul’ olurum sözleri ile de damga vurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>