Haberde Bursa

Kukuli 23 Nisan’ı Sürprizler ile kutluyor

12.04.2022
537

Annelerin en güvendiği çizgi film karakteri olan Kukuli, 23 Nisan’da özel bir Dijital Şenlik düzenleyerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukların çok sevineceği sürprizler ile kutluyor. Youtube, Instagram ve Facebook üzerinden gerçekleşecek Kukuli Müzikali canlı gösterimi, özel yeni bölüm gösterimi ve Youtube’da 327 milyon kez izlenen Bakkal Amca şarkısının devamı olan Bakkal Amca 2’nin prömiyeri ile seyirci katılımlı Kukuli konseri, çocuklara unutamayacakları bir 23 Nisan yaşatacak.

Türkiye’nin ilklerine imza atan çocuk ve aile eğlence şirketi Fauna Entertainment tarafından yaratılan Kukuli çizgi dizisi, dünyada 64 ülkede izleniyor. Bu çizgi dizinin çok sevilen şarkıları Youtube’da Ezhel, Tarkan ve hatta Sezen Aksu’dan fazla dinlenerek 1 milyardan fazla kişiye ulaştı. Youtube’da 3.4 Milyon abonesi, Facebook’ta 2.1 Milyon, Instagram’da 60 bin takipçisi bulunan Kukuli, 23 Nisan’ı tüm abone ve takipçlerinin aynı anda izleyebilecekleri Dijital Şenlik ile kutluyor.

23 Nisan Dijital Şenlik yayın akışı şu şekilde gerçekleşecek:

• Kukuli müzikali canlı yayını

• Seyirci katılımlı Kukuli konseri

• İlk kez yayınlanacak bölüm gösterimi

• Kukuli yepyeni şarkısı prömiyeri : Bakkal Amca 2

Youtube, Instagram ve Facebook üzerinden canlı olarak aynı anda yayınlanacak şenliğin 1.8 milyon izleyiciye ulaşması hedefleniyor.

Tüm Kukuli sevenleri eğlenceye davet eden Dijital Şenlik’in saatleri sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>