Haberde Bursa

Küçük ama dev kadro “Compact Home” serisi

27.12.2022
324

İngiliz tarzını mutfaklara taşıyan Russell Hobbs küçük ev aletleri, Compact Home serisiyle konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Mutfağınızda yerden tasarruf ediyor, lezzetten ödün vermiyorsunuz.

Özgün tasarıma odaklı İngiliz menşeli Russell Hobbs, yeni serisi Compact Home ile mutfaklarda hayatı kolaylaştırmak konusunda iddialı. Koleksiyonda yer alan her bir model küçük boyutlarıyla büyük performanslara sahip. Bu mini koleksiyon özellikle küçük mutfaklarda yerden tasarruf etmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Seride, cam su ısıtıcı, zımparalanmış paslanmaz çelik gövdeli su ısıtıcı ve tost makinesi, kahve makinesi, blender, buharlı pişirici ve mutfak robotu bulunuyor.

Gelişen teknolojiyle mutfaklarda birden çok cihazın kullanılması saklama problemini beraberinde getirse de tüm bunlara mutfakta nasıl yer bulacağım derdiniz olmasın. Çünkü Russell Hobbs kullanıcılarından gelen talepler doğrultusunda tasarladığı Compact Home ile bu probleme son veriyor. Yemek hazırlarken her şeyin ellerinin altında olmasını isteyenleri düşünerek küçük ve kompakt bir tasarıma imza atan yeni serinin kendinden büyük performansı dikkat çekiyor. Çelik kullanımıyla güçlendirilmiş Compact Home, her mutfak tezgahına birinci sınıf dokunuş katıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>