Haberde Bursa

Krize karşı ‘İYİ çözüm’

03.06.2022
279

İYİ Parti Bursa İl  Başkanlığı İş İnsanları Komisyonu tarafından hazırlanan Dünya ve Türkiye Ekonomisi: Krize ‘İyi Çözüm’ Önerileri  adlı panel, Mövenpick Bursa Hotel’de gerçekleşiyor.

İYİ Parti'den Dünya ve Türkiye Ekonomisi: Krize karşı 'iyi çözüm' paneli

GÜLİN ÖZDEMİR – ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN 

İYİ Parti Bursa İl  Başkanlığı İş İnsanları Komisyonu tarafından hazırlanan Dünya ve Türkiye Ekonomisi: Krize ‘İyi Çözüm’ Önerileri adlı panel, İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşiyor.

Mövenpick Bursa Hotel’de gerçekleştirilen panele, İYİ Parti GİK Üyesi Hasan Toktaş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve yönetimi, Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve birçok parti üyesi salonda hazır bulundu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Bizler burada bugün dinleyip öğrenmek, yarına ilişkin yeni perspektifler sunmak için buradayız. İl başkanlığı adına şunları söylemek isterim; Bursa’da ve ülkemizde içinde bulunduğumuz durumu insanlara anlatmak için alanlardayız. Bu komisyon onlarca çalışmalarımızdan bir tanesi. Komisyonlarımız var ve çalışmalar yapıyoruz. Suni gündemlerden uzak durmaya ve görüşlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Kutuplaştırmadan uzak, herkesi kucaklayan, bizleri biz yapan konularda bir araya gelmek için çalışmalar yapıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>