Haberde Bursa

Kılıçdaroğlu’ndan fezleke yanıtı

14.04.2021
316

Kendisinin de aralarında bulunduğu 8 CHP’li dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin olarak fezlekelerin TBMM’ye getirilmesiyle ilgili değerlendirme yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter’den yanıt verdi

Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu 10 milletvekiline ait fezleke ve dokunulmazlık dosyaları, bugün TBMM Başkanlığına sunuldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan fezleke gelişmesine dair ilk yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir video paylaştı.

“DOKUNULMAZLIĞIMI KALDIRACAKMIŞ, HODRİ MEYDAN!”

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan “Fezleke göndermiş, dokunmazlığımı kaldıracakmış… Hodri meydan!” başlığıyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Ülke lebaleb hasta, hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Gece yarısı muhalefet partilerinin ofislerini basıyorlar vinçlerle. E gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıları tutmadı, algıcıların algıları tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar, ‘Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığını kaldıracağız’ diye. Önemli olan Kılıçdaroğlu değil, önemli olan ülke. Kılıçdaroğlu fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin, yiğide savaş bayramdır. Hodri meydan.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>