Haberde Bursa

Kılıçdaroğlu hangi mesajı verdi?

30.11.2021
587

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, CHP Bursa heyetinin Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını bugünkü köşesinde paylaştı…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

İstek… CHP İl Başkanı İsmet Karaca’dan geldi. Son dönem, milletin sesi sloganıyla “hemen seçim” mitingleri başlatma kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yoğun programına karşın Bursa’nın isteğini kabul etti.

Bunun üzerine…

CHP Genel Merkezi’nde dün saat 17.00’de başlayıp 1 saate yakın süren görüşmeye İl Başkanı İsmet Karaca ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey katıldılar.

Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan yurt dışında bulunduğu için görüşmeye Başkan Yardımcısı Zeynep Serintürk girerken, CHP Bursa milletvekillerinden Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık ile Parti Meclisi Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Baran Güneş de eşlik ettiler.

Çıkışta…

CHP İl Başkanı İsmet Karaca’yı arayıp, Kılıçdaroğlu’nun CHP örgütüne ve belediyelerine mesajını öğrenmek istedik.

Şu bilgiyi verdi:

Çalışmalarımızı anlatıp Bursa’yla ilgili bilgi vermek istedik. Belediye başkanlarımız da çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptılar. Çok memnun oldu.”

Şöyle devam etti:

Her bilgiyi, her çalışmayı Genel Başkanımız ilgiyle dinledi ve ‘Yaptığınız tüm saha çalışmalarını yakından izliyorum, her adımınızı biliyorum’ dedi. Yenilenen İl Başkanlığı binamızın da hayırlı olmasını diledi.”

Kendisinin…

Şu an Bursa’da zafere odaklandık” dediğini vurguladıktan sonra “Genel Başkanımız çalışmalarımızdan çok memnun” dedi ve şunu aktardı:

Ocak ayının ilk haftasında Sayın Kılıçdaroğlu’nu Bursa’da ağırlayacağız. Programı 1-2 gün uzatabilirsek, İnegöl ve Yenişehir için de program yapacağız.”

Genel sohbet havasında geçen görüşmedeki mesajı açıkladı:

Bizlere, ‘Bursa’yı kazanacağız. Hem belediye seçimini alacağız, hem Cumhurbaşkanı seçiminde büyük sıçrama olacağını görüyorum’ dedi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>