Haberde Bursa

KARACABEY 8 YILDIR CAN ÇEKİŞİYOR.

05.07.2022
164

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı ve Hürriyet köyü sakinleri Karacabey pazaryeri önünde ortak açıklamalarda bulundu. Açıklamayı DEVA İl Başkanı Serkan Özgöz Yaptı. Özgöz;

“Kıymetli Basın Mensupları, İl Yöneticilerim, İlçe başkanlarım Partimizin değerli teşkilat mensupları, sevgili vatandaşlarımız, Hepiniz hoşgeldiniz.

Bildiğiniz gibi geçen haftalarda sizleri Bursa’nın en büyük emlak komisyoncusu ile tanıştırmış Canla Başla yola çıkanların Rantla Borçla bu şehri nasıl batırdıklarını anlatmıştık.

Bugün aynı anlayışın KARACABEY’de neler yaptığını anlatmak için buradayız.

KARACABEY 8 YILDIR CAN ÇEKİŞİYOR.

KÖTÜ YÖNETİM her yerde. KÖTÜ YÖNETİM İktidar’da. KÖTÜ YÖNETİM Bursa Büyükşehir’de. KÖTÜ YÖNETİM Karacabey’de.Kafa aynı , yöntem aynı.

Yöntem aynı , taktik aynı. Bunlar artık , halkı duymayan , halkı dinlemeyen  “Halka rağmen iktidar.”

Bursa’da Her yere “CANLA BAŞLA” yazanlar “RANTLA BORÇLA” yoluna devam ederken, faiz üstüne faiz öderken , satmadan yönetemezken  KARACABEY’de bu güzel topraklarda her yere “NEREDE TARIM ORADA VARIM” yazanlar köylünün tarım arasini satıyor.

Bunların hepsi aynı. Bunlar SATIYOR. SATMAYI İYİ BİLİYOR AMA SATMADAN YÖNETEMİYOR.

Kimin malını satıyor? MİLLETİN MALINI SATIYOR.

El İnsaf! 2020’de 15 milyonluk yer satmışlar. Geçen sene 56 milyonluk yer satmışlar.

Karacabey’de belediyenin toplam geliri 160 milyon.

Bunun 56 milyonu yer satmadan geliyor. Yani gelirin %35’i arazi satışından.

Bunların çıraklıkları BATIRMA, kalfalıkları SATMA , Ustalıkları da REKLAM.

Bunlar satmadan iş yapamıyor , satmadan belediyecilik yapamıyorlar.

Başkan basında, reklam panolarında reklam peşinde, algı peşinde.

Ne diyor? NEREDE TARIM ORADA VARIM!

TARIM NEREDE SAYIN BAŞKAN? Tarım Hürriyet Köyünde.

Hani şu kendi paralarıyla aldıkları araziyi , ATA MİRASI ARAZİYİonlara sormadan dörde bölüp PARSEL PARSEL SATTIĞINIZ KÖYDE.

SAYGIDEĞER BASIN MENSUPLARI

Bugün burada kötü yönetime, milletin malına göz diken belediyeciliğe tepki için toplandık. Bugün burada Hurriyet köyünde yapılanları aslındatüm köylerimizde olanları haykırmak için toplantık.

Hürriyet köyünün hikayesini hepimiz biliyoruz. Bu insanlar bedelini kredi çekerek ödedikleri bir arazinin 1978’de kadastro çalışmasında köy tüzel kişililiğekayıt edilmesineGÖNÜLDEN OLUR VERMİŞLER.

YANİ NE YAPMIŞLAR? DEVLETİNE GÜVENMİŞLER.

Neden güvenmişler? Çünkü biliyorlar ki devlet babadır. Köylünün yanındadır. Çünkü hep öyle olmuş.Gün olmuş devran dönmüş.

Köylünün, milletinin yanında olan adamlar gitmiş , yerine köylünün malına, köylünün mülküne göz diken adamlar gelmiş.

Sorsan başkan iktisatçı, hesap adamı. Ama milletin malını satmadan bütçe yapamıyor. Bunlar anca belediyecilik diye reklamcılığı öğrenmişler.

SİZE SESLENİYORUM ALİ ÖZKAN!

Her yerde boy göstermek, rahat makam koltuklarında , klimalı odalarda poz vermek , belediyecilik oynamak kolay.

Hurriyet köyünde SATTIĞINIZ ARAZİNİN PARASINI ÖDEMİŞ nasırlı elleri öpmek, helallik istemek zor.

SİZE SESLENİYORUM ALİ ÖZKAN!

 “NEREDE TARIM ORADA VARIM” diyorsunuz. Tarım burada , köylü burada , biz buradayız. Siz yoksunuz.

Buradan Sayın Valimiz Yakup Canbolat’a sesleniyorum. Sayın Valim insanların kendi paraları ile aldıkları mülkler satılıyor. İnsanların devlete güveni sarsılıyor. Bu işte bir yanlışlık yok mu?

Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan’a sesleniyorum. Hürriyet köyünde olanlar “gönül belediyeciliğine” sığıyor mu? Sizin gönlünüze yatıyor mu?Ankaradan misafir ağırlamakla , İki fotoğraf vermekle, bir basına çıkmakla , Kuveytte arazi pazarlamakla Bursa’da il başkanlığı oluyor mu?

Seçim meydanlarında “millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik diyen” OY İSTERKEN KENDİNE MİLLETİN VEKİLİ diyenlere sesleniyorum. Millet burada , siz neredesiniz?

“Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş’a sesleniyorum” diyeceğim ama o da satıyor. Hatta daha büyük satıyor. Göstere göstere satıyor. Millete rağmen satıyor. BUNLARIN HEPSİ GİDERAYAK SATIYOR.

SAYGIDEĞER BASIN MENSUPLARI BİZİM DERDİMİZ VAR.

Bizler DEVA Partililer olarak halkımızdan yana tarafız. Halkın tüm dertlerini , bu dertlerle ilgili Yerel Yönetimlerin tüm faaliyetlerini çok yakından takip ediyoruz.

Reklam panolarında TARIM diyerek , KÖYLÜ diyerek , GÖNÜL diyerek MİLLETE YALAN SÖYLEYENLERLE DERDİMİZ VAR.

Canla Başla deyip göz boyayan , sonra da rantla borçla EMLAK KOMİSYONCULUĞU YAPANLARLA DERDİMİZ VAR.

Buna sessiz kalıp kendine BURSA’NIN EVLADI DİYENLERLE , BEN DE GÖÇMENİM DİYENLERLE , makam için dilsiz olan , EL PENÇE DİVAN olanlarla derdimiz var.

Vicdanının sesini TENSİP BEKLEMEKTEN duyamayanlarla derdimiz var.

ŞİMDİ MAKAM KOLTUKLARINDA, MAKAM ARAÇLARINDA RAHATINA DÜŞKÜN ,O MAKAMLARI KAYBETMEMEK İÇİN KULAKLARINI KÖYLÜYE TIKAYANLARIN GÖNÜLLERİNE SESLENİYORUM.

YAPMAYIN AĞALAR , YAPMAYIN BEYLER. YAPMAYIN.SATMAYIN , SATTIRMAYIN. YAZIKTIR , GÜNAHTIR.

KIYDIĞINIZ ,SATTIĞINIZ,  GÖZ YUMDUĞUNUZ , BU HALKIN ALIN TERİDİR , BU HALKIN KENDİSİDİR.

Size oy verenler hatırına , birlikte yola çıktığınız gönüller adına , sizin arkanızdan gelen, dava diyen , YOLSUZLUK , YASAKLAR , YOKSULLUK BİTSİN diyen insanlar adına  YAPMAYIN, SATMAYIN.

BU HALKA, BU TOPRAKLARA, YOLA ÇIKTIĞINIZ DAVAYA, GÖNÜLLERE , EN ÖNEMLİSİ DE KENDİ VİCDANINIZA KIYMAYIN ,  YAZIK ETMEYİN.

SAYGIDEĞER BASIN MENSUPLARI

Bizler milletin malıyla sefa sürülen bu devrin artık bitmesi için çalışan umut dolu insanlarız. Umudumuzu bugün burada bizlerle olan nasırlı ellerden , güzel gönüllerden,  feracelerden , yazmalardan , kasketlerden , gülen yüzlerden alıyoruz. Bu memleketin sahibi kim biliyoruz , haklıyı görüyoruz. Dertlerini , acılarını kendi derdimiz , kendi acımız biliyoruz. 

Bu milletin parası ile , alın teri ile sefa sürenleri HAYKIRMAYA , HALKI SAVUNMAYA , HAKKI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Bu harami düzene sandıkta milletimizin desteği ile son vereceğiz.

LALE DEVRİ NASIL BİTTİYSE SÜLALE DEVRİ DE SANDIKTA BİTECEK.

Milletin malını satarak caka satanlara sandıkta en büyük dersi biz vereceğiz.

Girdikleri her ortamda , Cuma namazlarında , cenaze namazlarında , taziyelerde , bayramlaşmalarda ORADA OLACAĞIZ. YÜZLERİNE BAKACAĞIZ.

BİZLER  MAKAM İÇİN , MEVKİ İÇİN , DÜNYA MALI İÇİN  VATAN DİYEREK , DAVA DİYEREK , BAYRAK DİYEREK NELER YAPTIKLARINI ,  NELERİ SATTIKLARINI BİLECEĞİZ , ONLAR DA BİZİM BİLDİĞİMİZİ BİLECEK.

ORADA OLACAĞIZ. YÜZLERİNE BAKACAĞIZ.

LALE DEVRİ NASIL BİTTİYSE SÜLALE DEVRİ DE SANDIKTA BİTECEK.

Bugün burada Bursalılar ve Hürriyet Köylüler adına bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür eder , sizlere ve Bursalılara saygılarımızı sunarız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>