Haberde Bursa

KAPALI GİŞE DEFİLE! RAŞİT BAĞIBAĞLI’DAN GÖRKEMLİ DEFİLE!

30.03.2022
522

Raşit Bağzıbağlı Couture Summer,22” koleksiyonunu Ritz Carlton İstanbul’da İş, Sanat ve Cemiyet buluştuğu görkemli bir defileyle tanıttı.

Koreografisi ünlü koreograf Yasin Soy tarafından yapılan defilede, özel tasarlanan döner podyum dikkat çekti. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı’nın 48 parçadan oluşan koleksiyonunun tanıtımında 40 model görev aldı.  Defilede Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu & Soner Sarıkabadayı’nın eşi, 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Lopez Camelo, Yeni nesil top modeller olarak işaret edilen güzellik kraliçeleri 2012 Miss Turkey Çağıl Özge Özkul, 2015 Miss Turkey Güzeli Ecem Çırpan, 2016 Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu, 2021 Miss Turkey Dilara Korkmaz, 2019 Miss Turkey Büşra Turan defilede podyumdaki yerini aldı.

“Raşit Bağzıbağlı Couture Summer,22 Koleksiyonu’nda brokar, şifon, ziberlin, tafta gibi zengin kumaşlar kullanılırken koleksiyonda tasarımların korse detayları dikkat çekti. Modern ve şık görünümlerin yer aldığı özgün koleksiyonda dikkat çekici siluetler, yeniden canlanmış bir zarafete sahipti.

2022’nin en gösterişli parçaları en zarif şekilde ortaya koyulduğu koleksiyon kristaller ve süslemelerle güçleniyordu. Zıt renklerin bir araya gelmesinden doğan kusursuzluk denge koleksiyonda öne çıkıyordu. Ünlü modacı pozitif renklerle rengârenk bir yaz iddiası ile siyah ve beyaz rengin vazgeçilmezliğiyle bütünleştirdiği koleksiyonu ile fark yaratan tarzını ortaya koydu. Defileyi izlemeye gelenler arasında Hande Subaşı, Julide Önengüt, Sedefhan Oğuz, Ayşe Burcu Kay,  Aslı Ekşioğlu, Elif Mirza, Baran & Mustafa Süzer, Buket Taşdelen, Defne Samyeli, Dilay Korkmaz & Faruk Sabancı, Burcu Şendir, Hande Sezer Pekcan, Elif Yazıcı Girgin, Jülide Önengüt, Zeynep Germen, Konce & Derviş Bağzıbağlı, Müge Sırmabıyık, Neslihan Kozanoğlu, Neva Dürüst, Nuray Fenercioğlu, Rachel Araz Kiresepi, Renee Saban, Hülya Eltemur, Reyhan İpekel, Selim Akar, Serap Korkmaz Arslan, Arzu Kunt, Soner Sarıkabadayı, Yasmin Erbil,   Ayşegül Kayabay, Ecem-Önay Bağzıbağlı, Ekrem & Nurgül Dumanlı, Sinan Güleryüz & Özge Özder, Zeynep Toker, Şeyla Ovadia Karadeniz & Hakan Karadeniz gibi İstanbul’da İş, Sanat ve Cemiyet  hayatının tanınmış simaları vardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>