Haberde Bursa

INVEST INSAAT YELKEN TAKIMI ILK YARISINDA KUPA KALDIRDI…

27.07.2022
1.294

Türkiye’nin en prestijli ve en uzun açık deniz yarışı 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’na katılan Invest İnşaat Sailing Team, 30 takım arasında tüm klasmanlarda ve IRC 3 sınıfında 3. olarak kupa kaldırdı. İstanbul’dan başlayarak 68 saat süren 51. Deniz Kuvvetleri Kupası Bodrum Turgutreis’te son buldu.

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Invest İnşaat kurduğu yelken takımı ile Türkiye’nin en uzun açık deniz yarışı olarak nitelendirilen 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’na katıldı. 68 saat açık denizde geçen yarışı başarıyla tamamlayan Invest İnşaat Sailing Team, Türkiye’nin en prestijli deniz yarışında tüm klasmanlar (overall) ve IRC 3 sınıfı üçüncüsü oldu.

30 takımın katıldığı 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’nın ödül töreni Turgurtreis D Marin’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar; “Ülkemizin en prestijli açık deniz yarışı, 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’nda Invest markasıyla yer almaktan gurur duyduk. Yelken takımımız da Türkiye’nin bu en uzun yarışını başarıyla tamamlayarak 30 tekne arasında üçüncülüğü göğüsledi. İlk yarışımızı kupayla taçlandıran yelken takımımıza teşekkür ediyorum. Invest İnşaat olarak önümüzdeki günlerde de yelken yarışlarında yer almaya devam edeceğiz. Yelken takımımızın faaliyetleriyle denizcilik alanında bir farkındalık oluşturabilir, deniz sporlarına bir teşvik sağlayabilirsek bizler için çok daha kıymetli bir ödül kazanılmış olur.” dedi.

Invest Sailing Team, Türkiye Yat Şampiyonası ve Sonbahar Kupası’na da katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>