Haberde Bursa

İlk Milli ve Yerli Robot Ülkücülerden…

24.06.2020
812

“Bursa Ülkü Ocakları, yerli ve milli robot için kolları sıvadı” Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, robotik kodlama ve robot teknolojileri eğitimlerini tamamlayan Bursa Ülkü Ocakları yöneticilerinin, yerli ve milli robot için harekete geçtiğini belirtti.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin milli kalkınma hedefine vurgu yapan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, şunları söyledi: “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi; milli kalkınmayı gerçekleştirerek Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıldönümü olan 2023 yılında, Lider Ülke Türkiye’yi inşa etme hedefi doğrultusunda, robotik kodlama ve robot teknolojileri eğitimlerini tamamlayan Bursa Ülkü Ocakları yöneticilerimiz yerli ve milli robot için harekete geçti.”

Teknolojinin çok hızlı geliştiği, yapay zekanın ve robotların hayatın birçok alanında yerini aldığı bir süreç yaşanırken, Bursa Ülkü Ocakları yerli ve milli robot ve yerli ve milli yazılım hazırlamak amacıyla harekete geçti. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hedef gösterdiği ‘Milli Kalkınma Hamlesi‘ni gerçekleştirmek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Başkan Cahit Özdemir, robot teknolojileri alanındaki gelişmeleri tüm hızıyla sürdüğünü ve robotların günlük hayata geniş kullanım alanı bulduklarını belitti. Türkiye’nin geçmişte teknoloji alanında gelişmeleri iyi değerlendirmediğine vurgu yapan Başkan Özdemir, “Bursa Ülkü Ocakları olarak, ‘Türkiye’de yüksek teknoloji üretilebilir’ inancına sahip güçlü bir ekibiz. Biz çalışarak çok yakın zamanda bu alanda ülkemizin lider konuma geleceğine inandık ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği, ‘Milli Kalkınma’yı gerçekleştirmek için robotik kodlama ve robot teknolojileri eğitimlerin aldık. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıldönümü olan 2023 yılında, ‘Lider Ülke Türkiye’yi inşa etme hedefi doğrultusunda, ‘yerli ve milli robot’ için harekete geçtik” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>