Haberde Bursa

HOLLY JACKSON’IN BAĞIMLILIK YARATAN POLİSİYE GERİLİM SERİSİ, “İYİ KIZ, KÖTÜ SON” KİTABIYLA DEVAM EDİYOR!

06.12.2022
156

Holly Jackson’ın soluksuz okunan ilk romanı İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi’nin ardından, serinin heyecanla beklenen ikinci kitabı İyi Kız, Kötü Son Epsilon’dan çıktı! Çözdüğü cinayetin ardından dedektifliği geride bırakan Pip, tanıdığı bir kişi kaybolunca bu sözünden dönmek zorunda kalıyor. Gerçek suçun körüklediği İyi Kız, Kötü Son’da daha fazla karanlık sır gün yüzüne çıkarken polisiye gerilim okurları zekice kurgulanmış bir maceranın içine sürükleniyor.

Epsilon, Holly Jackson’ın çok övgü toplayan ve dört romandan oluşan sürükleyici serisini Türkiye’deki okurlarla buluşturuyor. Yılın ilk yarısında yayımlanan ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi’nin devamı olan İyi Kız, Kötü Son’u dilimize Şebnem Tansu çevirdi.

Pip, yaşadığı kasabada yıllar önce işlenen cinayeti çözdüğü araştırmasının ardından bir daha asla böyle işlere bulaşmamaya karar verir. Ancak bu kararı, araştırması sırasında başından geçenleri anlattığı bir polisiye podcast’i hazırlamasına engel olmaz. Kendini suç vakalarının tam orta yerine atmadan, onları sadece anlatmakla yetinerek geçirdiği vakit hoşuna gitmiştir.

Derken o cinayetin yıldönümünde kasabada bir kayıp vakası yaşanır. Anma töreninde neredeyse tüm kasabalıların gördüğü Jamie Reynolds bir anda sırra kadem basmıştır. Jamie’nin ailesi Pip’ten yardım ister. Bu isteği reddedemeyen Pip yeni bir araştırmanın içinde bulur kendini. Araştırdıkça da kasabanın karanlık sırlarıyla yüzleşir. Çok geç olmadan Jamie’yi bulabilecek midir? Peki ya kendisi? Bu olayı çözdükten sonra hâlâ güvende sayılabilecek midir?

Holly Jackson’ın uluslararası çoksatanı İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi ve serinin ikinci kitabı İyi Kız, Kötü Son, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

HOLLY JACKSON HAKKINDA

Holly Jackson hikâye yazmaya genç yaşta başladı ve ilk roman yazma girişimini on beş yaşında tamamladı. Dil bilimi ve yaratıcı yazarlık eğitimi aldığı Nottingham Üniversitesi’nden İngilizce yüksek lisans derecesiyle mezun oldu. Londra’da yaşıyor. Okuma ve yazmanın yanı sıra video oyunları oynamayı ve dedektifmiş gibi davranabileceği gerçek suç belgeselleri izlemeyi seviyor. İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi ilk romanı. Yazar, Twitter ve Instagram’da takip edilebilir.

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>