Haberde Bursa

GÜRSU KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARIN İLK TİYATRO BULUŞMASI

14.11.2022
167

Gürsu Kültür Merkezi, 26. Bursa Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında sahnelenen “Ahmet’in Hikayesi” adlı tiyatro oyununu Gürsulularla buluşturdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 26. Bursa Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında, Gürsu’da düzenlenen tiyatro, Gürsulu çocukların yoğun ilgisiyle sahnelendi.

Gürsulu çocuklar, Gürsu Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen çocuk tiyatro oyununu aileleriyle birlikte izledi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’muzun tiyatrodan sinemaya, konserlerden sergilere, konferanslara, kurslara, her türlü kültür faaliyeti konusunda alternatifli imkanlara sahip olmasını sağlamak hedefiyle çalışıyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz ve resmi açılışını henüz gerçekleştirmediğimiz Kültür Merkezi’miz yoğun katılımlı programlara ev sahipliği yapıyor. İlçemizin kültür kenti olması yönünde gösterdiğimiz çabaların meyvesi olarak hayata geçirdiğimiz Kültür Merkezi’mizin, ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu hemşehrilerimizin yoğun ilgisinden de görüyoruz. Kültür sanat kendi Gürsu’yu oluşturma yönünde emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceğiz. Bursalılar’ı ücretsiz tiyatro oyunlarıyla buluşturan Büyükşehir Belediye’mize de şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Festivali kapsamında, Bursalı tiyatroseverler oyunları ücretsiz izleme olanağı bulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>