Haberde Bursa

Gücünü doğadan alan temizlik; Purimax Borakslı Bulaşık Deterjanı

03.07.2020
357

Her geçen gün sağlığımız ve doğa için, güvenli temizliğin önemi daha iyi anlaşılıyor. Benimsediği ‘keyifli ve güvenli temizlik’ mottosuyla kullanıcılarının yanında yer alan Silva Network, Purimax Borakslı Bulaşık Deterjanı ile mutfaklarda arzu ettiğiniz temizliği sunuyor.

İnsan sağlığını ön planda tutan doğal içerikleriyle dikkat çeken Purimax, gücünü doğadan alıyor. Sahip olduğu doğal kaynaklı hammaddeler sayesinde güçlü ve etkili bir temizlik sunan Purimax, bulaşıklar için beklediğinizden fazlasını sağlıyor.

Enzim, fosfat, parfüm, sentetik temizleyici içermeyen, yeni nesil temizlik gücü

Doğal içeriğiyle tüm inatçı kirleri kolaylıkla temizleyen Purimax, aktif temizleme teknolojisiyle de bulaşıkları leke bırakmadan temizliyor. Cilt pH’ına uygun formülüyle hassas eller için güvenli bir seçenek sunan Purimax Borakslı Bulaşık Deterjanı, içeriğindeki gliserin etkisiyle elleri tahriş etmiyor.

Toksik kimyasalların insan sağlığı üzerinde oluşturduğu tüm riskleri minimize eden ürün, mutfaklarda güvenle kullanılabilir. Tüm mutfak gereçlerinin temizliğinde mükemmel sonuçlar sunan Purimax, biberon ve oyuncak gibi çocukların en hassas ürünlerinde de gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Borakslı formülüyle derinlemesine temizlik sağlayan helal sertifikalı Purimax Borakslı Bulaşık Deterjanı, suda kolayca çözünüyor. Konsantre formülüyle uzun süreli kullanım sunuyor. Enzim, fosfat, parfüm, sentetik temizleyici içermeyen bileşeni sayesinde insan sağlığına ve çevreye zarar vermiyor. Helal sertifikalı Purimax, konsantre formülü sayesinde ekonomik bir kullanım sunuyor ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor.

www.silvanetwork.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>