Haberde Bursa

Güçlü temizlik performansıyla temizliğin yeni başrolü; Purimax Oksi Jel Leke Çıkarıcı

13.08.2020
328

Ev temizliğinde standartlarından ödün vermeyen ancak sağlıklı içerikler arayan kişiler için özel olarak geliştirilen Purimax Oksi Jel Leke Çıkarıcı, çamaşır suyuna alternatif olarak pratik temizlik dönemini başlatıyor.

Gelişen dünyanın gelişen beklentilerine cevap verebilecek inovatif ürünlere imza atan Silva, ARGE ekibi tarafından geliştirilen Purimax Oksi Jel Leke çıkarıcı, doğal bileşenlerle maksimum etki sağlıyor.

Sağlıklı içerik & güçlü etki

Çamaşır suyunun kullanıldığı her alanda güvenle tercih edilen Purimax, ultra güçlü leke çıkarma performansıyla fark yaratıyor. Ev temizliğinde, lekelerde ya da çamaşır makinesinde beyazlarda maksimum temizlik sağlayan Çıkarıcı, jel formuyla pratik bir kullanım sunuyor. Çamaşır makinelerinde kullanıldığında yıkama deterjanının gücünü artıran Purimax Jel Leke Çıkarıcı, çamaşırlarda uzun süreli beyazlık sağlıyor.

Helal sertifikalı olmasıyla dikkat çeken Purimax aynı zamanda ‘Enzim, Fosfat, Parfüm, Sentetik Temizleyici’ içermiyor. Güçlü temizlik performansıyla ev temizliğinin baş aktörlerinden biri olan Purimax Oksi Jel Leke Çıkarıcı, doğal portakal kabuğundan elde edilen esansı ile kokuların büyüleyici etkisini hem çamaşırlarda hem de evin tüm yüzeylerinde bir imza olarak hissettiriyor.

www.silvanetwork.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>