Haberde Bursa

Granfondo Bursa’nın startı verildi

30.08.2020
419

Bursa Büyükşehir Belediyesi‘nin ve Turkcell’in iletişim sponsorluğunda, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen GranFondo Bursa‘nın startı Başkan Alinur Aktaş tarafından verildi.

GRANFONDO’NUN SLOGANI; ZAFERİ YÜREĞİNDE GÜCÜ PEDALINDA HİSSET

Zaferi yüreğinde gücü pedalında hisset‘ sloganıyla gerçekleştirilecek olan Gran Fondo Bursa, kısa ve uzun parkur olmak üzere iki farklı parkurda yapılacak. Katılımın 2000 kişi ile sınırlandırıldığı etkinlikte, kısa parkura katılanlar 76,7 km, uzun parkura katılanlar ise 102,8 km’de mücadele edecek. Yarış, yine aynı yerde, startın verildiği Millet Bahçesi’nde son bulacak.

“BU YARIŞ AYNI ZAMANDA BİR SOSYAL SORUMLULUK HAREKETİ”

Vali Yakup Canbolat ile birlikte yarışın startını veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Granfondo her ne kadar bir spor müsabakası olsa da aslında kültürel bir deneyim ve sosyal bir sorumluluk hareketi olarak bisiklet sevdalılarını bir araya getiriyor. Ülkemizde daha önce “Granfondo-Marmara adıyla iki kez düzenlendi ve biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu yarışlara ev sahipliği yaptık. Bu yıl bu özel günde “Granfondo-Bursa” adıyla ilk kez düzenlenecek bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun da yaşandığı bu organizasyonda yarışan tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” dedi ve yarışı başlattı.

“BURSA’DA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Turkcell Kurumsal İletişim Direktörü İsmail Özbayraktar ise duygularını şu sözlerle aktardı:

“Bu anlamlı günde Bursa’da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Zaferi yüreğinde gücü pedalında hisset sloganıyla düzenlenen bir yarış. Salgın döneminde hareket etmek de çok önemli. Bugün bu yarışta, maske, hijyen ve mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmektedir. Turkcell olarak bu tarz organizasyonları destekliyoruz. Her zaman insanların daha çok spor yapmasını destekliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>