Haberde Bursa

Gönüllü Okulu Eğitim Modülü: Çevre Sorunlarına Farklı Bakış

24.11.2021
454

Dönemin ilk eğitim modülü olan Çevre Sorunlarına Farklı Bakış Eğitimi, 26 Kasım 2021 Cuma günü 21:00-23:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor!

Ekolojik sorunlar ve bunlara yaklaşımlar, müsilaj sorunu, bütünsel yaklaşım, ekolojik kavramlar, çevre çalışmalarında amaç, nasıl çalışılması gerektiği ve daha fazlası sizleri bu eğitimde bekliyor olacak.

Katılım kontenjanla sınırlıdır!

Prof. Dr. Mustafa Sarı Kimdir?

Akademik hayata 1992 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak başlayan Mustafa SARI, doktora tezi olarak başladığı inci kefali çalışmalarını 2016 yılına kadar kesintisiz sürdürdü. Van Gölü inci kefalinin korunarak kullanılmasını sağlamak, sürdürülebilir balıkçılık yönetimine ulaşmak için farklı yöntemler geliştirdi ve uyguladı. Doğa Gözcüleri Derneği’nin kuruluşunda yer alarak, uzun süre yönetim kurulu başkanlığını yaptı. Yaptığı çalışmalar nedeniyle 2003 yılında ASHOKA üyesi oldu. Ernst&Young, Schwab Vakfı ve Milliyet Gazetesi tarafından 2007’de “Yılın Sosyal Girişimcisi” seçildi. Üniversitede anabilim dalı başkanlığından, dekanlığa kadar farklı kademelerde yöneticilik yaptı. Ekoloji, Balıkçılık Yönetimi, Sosyal Girişimcilik gibi dersler verdi.

Umut Işığı Sosyal Girişimcilik ve Vazgeçme-İnci Kefali Peşinde Bir Değişim Yolculuğu kitapları başta olmak üzere 120 civarında akademik yayını bulunan Mustafa SARI, halen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı olarak çalışmaktadır.

Program tarihi: 26 Kasım 2021 Cuma günü
Program saati: 21:00-23:00
Program yeri: Çevrimiçi ZOOM video konferans uygulaması
Son başvuru tarihi: Kontenjan dolduğunda form kapatılacaktır.
Program ücreti: 39 TL (KDV dahil)
Başvuru linki: https://bit.ly/3kO0CJs

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>