Haberde Bursa

Goldmaster’dan Bütçeleri Rahatlatacak Çeyiz Setleri

13.07.2020
358

Goldmaster,3’lü, 4’lü ve 7’li seçeneklerden oluşan çeyiz setleriyle,hem evlenme hazırlığında olanlar hem de mutfağındaki ürünleri yenilemek isteyenler için fonksiyonelürünleri, renkuyumuvefiyatavantajıylasunuyor.

GOLDMASTER HÜRREM 4’LÜ ÇEYİZ SETİ

Mutfağını yeni nesil teknolojiler ile buluştururken renk ve doku bütünlüğünden de vazgeçemeyenler için iyi bir seçenek olan Goldmaster Hürrem Çeyiz Seti, 4 parçadan oluşuyor: Elenamax Blender seti, Fulya Çay Makinesi, Hünkar Elektrikli Cezve, Tostmix Tost Makinesi.

Elenamax Blender, doğrayıcı, blender, mikser, dilimleme, rendeleme fonksiyonlarıyla mutfaktaki işleri kolaylaştırırken, Hünkar Elektrikli Cezve kablosuz kullanım imkanıyla yorgunluk kahvesi hazırlamayı pratik hale getiriyor.

Sette yer alan 5 kademeli ısı ayar düğmesine sahip Tostmix Tost Makinesi, açılabilir gövdesi ile ızgara yapabilme imkanı sunarken, dikey pozisyonda saklama özelliğiyle de dikkat çekiyor. Setin bir diğer parçası olan Fulya Çay makinesi ise geniş hazne ve demlik kapasitesi ile misafirlerinizi ağırlarken kurtarıcınız olacak.

GOLDMASTER BAHAR 7’Lİ ÇEYİZ SETİ

Badem Blender, Gurmex Tost Makinsesi, Maxipress Buharlı Ütü,  Dinamik Elektrikli Süpürge, Rüzgar Saç Kurutma Makinesi, Demlika Çay Makinesi, Hünkar Elektrikli Cezve ürünlerinin yer aldığı Goldmaster Bahar Çeyiz Seti, gelinlerin birçok ihtiyacını bir arada çözüyor.
Yüksek performansa ve 5 yıl garantiye sahip Dinamik Elektrikli Süpürge, 3 Hepa filtresi ile sadece zeminleri değil havayı da temizliyor.

Maxipress Buharlı Ütü, 150 gr/dk buhar yoğunluğu ile pratik kullanım ve yüksek performans sağlıyor. Çay makinesi, elektrikli cezve, blender, tost makinesi gibi mutfak ihtiyaçlarına da cevap veren sette yer alan Rüzgar Saç Kurutma makinesi ise 2200 Watt performansıyla saç kurutmayı ve şekillendirmeyi kolaylaştırarak saç bakımınızdaki yardımcınız oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>