Haberde Bursa

GİRİŞİMCİ LİDERLER, ANTALYA’DA “DİJİLİDERLİK” KAVRAMINI KONUŞACAK

24.03.2022
482

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Junior Chamber International Türkiye Antalya Zirvesi’nde “dijiliderlik” temasını ele alacak.  JCI Türkiye Ulusal Başkanı Fatih Şengül, son yıllarda yaşanan büyük değişimler doğrultusunda liderlik anlayışının yeniden ele alınması gerektiğini belirterek, “Değişime hızlı adapte olabilecek ve yönetecek liderler yetiştirmeli” dedi.

Genç girişimci liderlerin 35 yıldır sivil toplumdaki adresi olan JCI Türkiye – Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından her sene düzenlenen JCI Türkiye Liderler Zirvesi, 2022’de turizmin başkenti Antalya ev sahipliğinde ve Martico Reefer Solution’ın sponsorluğunda 25-27 Mart tarihlerinde Kemer Limak Lymra Otel’de gerçekleşiyor.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Junior Chamber International Türkiye’nin 14 farklı il ve K.K.T.C. üyelerinin katılacağı zirve, aynı zamanda dünyanın en büyük soğuk zincir lojistiği şirketlerinin başında gelen Martico Reefer Solutions’la JCI’ın ilk ortak çalışması olarak da dikkat çekiyor.  Tarımsal girişimcilik alanına katkı sağlayan Martico, geliştirdiği üretim ve taşıma yazılımlarıyla girişimciler arasında farklı bir konumda bulunuyor.

JCI Türkiye Liderler Zirvesi’nin bu yılki teması “dijiliderlik” olarak belirlendi. Bu kapsamda genç liderlerin bir araya geleceği farklı oturumların ve dış saha eğitimlerinin yanı sıra birçok özel isim de zirvede yer alıyor. Zirvenin en özel konuğu şair, yazar ve müzeci Sunay Akın olacak. Akın’ın yanı sıra Martico Reefer Solutions EMEA Bölge Partneri Aziz Adadağ, Prof. Dr. Sinan Canan, Engin Sezgin, Uzman Klinik Psikolog Melisa Oral, Özel Oytun Türkoğlu, Emrah Kozan, Nihal Zoroğlu ve Prof. Dr. Şadi Evren Şeker gibi birçok kıymetli konuk, değişen ve dijitalleşen dünyada liderlik kavramının farklı noktalarına değinecek.

Organizasyon ile ilgili görüşlerini paylaşan JCI Türkiye Ulusal Başkanı Fatih Şengül, şu bilgileri verdi: “JCI, Türkiye hem uluslararası bağlantı açısından hem de kişisel gelişim açısından çok özel asırlık bir kurum. Son yıllarda çok büyük değişimler yaşanan dünyada, bu değişime hızlı uyum sağlayabilecek ve yönetecek liderler yetiştirme gayretindeyiz. Pandemi döneminde bu tip fiziki organizasyonlara dönüşle kendi değer ağımızdaki insanlara güzel deneyimler tasarlıyoruz. Bu zirvede bizi yine harika isimler bekliyor olacak.”

Zirveye JCI Türkiye üye ve aday üyelerinin yanı sıra, misafirler de 24 Mart 2022 tarihine kadar kaydolabiliyor. Kayıt için: https://bit.ly/jciliderlerzirvesi2022

JCI Türkiye Hakkında

JCI, yüz yılı aşkın zamandır, dünyada yüzü aşkın ülkede 160 bini aşkın üyesiyle en yaygın STK’ların başında gelmektedir. 18-40 yaş arasında en büyük global gençlik ağıdır. JCI Türkiye, 1987 yılı itibariyle başlayan faaliyetlerine, bugün KKTC ve 14 şehirde 25 şube ile iki bini aşkın üye, senatör ve hizmet eden geçmiş gönüllüsü ile devam etmektedir. JCI Türkiye, liderlik ve girişimcilik temalı çalışmalar yürüten bir uluslararası iş ağı kuruluşunun ulusal temsilcisi olarak uzun yıllara dayanan geçmişi ile Türkiye’de STK ve genç liderler alanında öncü bir kurum olarak faaliyetlerine devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>