Haberde Bursa

Gelecek’te Kongre Heyecanı! Yenişehir’de Karabulut Rüzgarı!

17.10.2021
495

Gelecek Parti Bursa İl Teşkilatı, İlçe Kongreleriyle güçleniyor. Gelecek Parti Yenişehir 1’ci Olağan Kongresi’nde kurucu başkan Cebrail Karabulut güven tazeledi. Kongreye İl Başkanı Alparslan Yıldız ve İlçe Başkanları, Yenişehir STK Temsilcileri, Muhtarlar ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

İlçe Başkanı Cebrail Karabulut; “Osmanlı’nın ilk başşehri olan Yenişehir’in sorunlarını çözmek amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda kısa zamanda büyük aileye dönüştük. Yatırımların havada uçuştuğu Yenişehir’e son 4 yıldır Hükümet yatırımları uğramıyor. Açık olan, halka hizmet veren devlet ve belediye yatırımları da belli bir süre sonra atıl noktaya düşürülüyor. Yenişehir Belediyesi’nin gerek siyasi gerekse ekonomik durumu ortadadır. Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir’e bir gözü kapalı bakıyor. Devlet yatırımları ise sürüncemede alın size örnek Yüksek Hızlı Tren, Yenişehir Havaalanı, Oto Test Merkezi bunlardan birkaçı. Köylerimizin arasında hala yolu, suyu, elektriği olmayan yerler var. Çadır devletinde yaşamıyoruz. Burası 3 bin yıllık gelenekleri olan bir ülkenin doğduğu şehir. Çok şey mi istiyoruz!” dedi.

İl Başkanı Alparslan Yıldız’da konuşmasında; “Bugün birlik ve beraberlik içinde büyük bir heyecanla Yenişehir ilçe kongremizi gerçekleştirmek için bir aradayız. Değerli kurucu İlçe Başkanımız Cebrail KARABULUT arkadaşımıza ve değerli yönetim kuruluna bu süreçte verdikleri değerli hizmetler için teşekkür ediyorum. Bugün Kıymetli delegelerimizin teveccühleri ile görev alacak olan İlçe Başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyor, kongremizin Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Değerli Yol arkadaşlarım Bizim Siyaset yapmamızın bir hikayesi var Evet bizler Temiz siyaseti getirmek için yola çıktık.. En başta sevgili Çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek için Sevgili Gençlerimizin istikbali için Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve onları mutlu görmek için. Her meslekten çalışan, üreten insanlarımıza destek olabilmek için Çiftçimiz, Esnafımız, sanayicimiz ve iş insanlarımız için Bizleri bugünlere getiren saygıdeğer büyüklerimizin daha konforlu yaşamaları için Güzel şehirler kurmak ve İnsanca yaşamak için Aziz Milletimizi Baş tacı yapmak için Yola çıktık.

Değerli Yol arkadaşlarım Yapacak çok işimiz var Biz kavga için gelmiyoruz Biz gönüller yapmaya geliyoruz. Bizde muhabbet var, kardeşlik var, adalet var, liyakat var, ortak akıl var, huzur var, güven var Sen Ben yok, BİZ var. Bu yolda Her birimiz birer neferiz Değerli Yol arkadaşlarım Siyaset emek ister, sabır ister Emekle ve sabırla çalışarak Yenişehir’in ve Yenişehir lilerin hak ettiği fakat bugüne kadar alamadıkları tüm hizmetleri inşaallah Gelecek Partisi iktidarında mümkün kılacağız. BUNU HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. Güzel Günler Gelecek inşaallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>