Haberde Bursa

FATİH AYDIN: TÜRKİYEDE YOKLUK MECBURİ DEĞİL BİR STRATEJİDİR

04.06.2022
312

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın partisinin Bursa İl Divan Toplantısı’na misafir oldu. Aydın konuşmasında “Türkiye’de yokluk mecburi değil bir stratejidir.” dedi.

Parti teşkilatının aylık divan toplantısına Ankara’dan misafir olarak katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın teşkilat mensuplarına hitap etti.

Basına açık bölümde selamlama konuşmasıyla ilk olarak İl Başkanı Mehmet Atmaca‘ya söz verildi. Daha sonra birim başkanlarının gündemlerini arz etmesinden sonra konuk misafire söz verildi.

Cenab-ı hak insanları eşref-ı mahlukat olarak yaratmış, dolayısıyla bu yaratılmış olan varlığın da izzetli, şerefli, onurlu saygın bir şekilde hayat sürmesinin tek bir yolu olduğunu söyleyen Aydın,
İnsan, bulunmuş olduğu yerde hakkın ve adaletin hakim olmasıdır dedi.

BİR YERDE HAK VE ADALET YOKSA İNSANCA YAŞAM YOKTUR

Aydın, “Eğer bir yerde hak yoksa, Adalet yoksa, insanı insanca yaşama ihtimali yoktur, Bundan dolayı 50 yıldır biz milli görüşçüler olarak milli görüşün değerleri olarak bu topraklarda Adalet tesis olsun diye mücadele ediyoruz. Bugün bunun yolu bunun zemini mücadelesini veriyoruz. Rahmetli Oğuzhan abimiz derdi ki bize, deselerdi ki maraton koşularda ilk 5’e girenler Türkiye’de kanun yapıcılar olacak deselerdi biz bu sefer Spor Kulübü kurardık. Ama bugün bunun yolu siyaset olduğu için Saadet partisinde bunun mücadelesini verme gayreti içerisindeyiz.

SAADET PARTİSİ İKTİDARA NASIL GELECEK

Peki partimiz nasıl iktidara gelecek, madem bir mücadele veriyoruz bunun bir yolu, hakkın hakim olması, adaletin tesisi siyasi bir çalışmayla mümkün olacaksa o zaman bizim inandığımız bu davada nasıl iktidar olacak. Partimizi iktidara ve etkin durumlara nasıl taşıyacağız. Bir partinin iktidara gidebilmesi için, bugünkü konjektörde o ülkede yaşayan seçmenin oyunu alması gerekir. İktidara gelebilmek için oy almadan bunun mümkünatı yoktur. Bundan dolayı Türkiye’de oy verme hakkına sahip ne kadar insan varsa onların tamamına ulaşıp onlara mesajımızı ulaştırıp, onları ikna edip Saadet partisine oy vermeye ikna edeceğiz.

BİZ İNSANLARI İKNA EDEBİLMELİYİZ.

Bizim amacımız bunları ikna edebilmek, ikna olurlarsa Saadet Partisi İktidara gelir. Biz sadece konuşursak iktidara gelemeyeceğiz, sadece toplantılar konferanslar mitingler düzenleyerek iftara gelmeyeceğiz, en azından bu insanlar bize oy verecek ki biz iktidara gelelim. İnsanımızın bize oy vermesi gerekiyorsa bizim önce onlara ulaşmamız gerekiyor. Peki bugünkü konjektörde topluma ulaşabilmenin hangi yolları var. İki türlü yolu var, birincisi ekranlar üzerinden insanlara ulaşmak, her ekranda Saadet partiler çıkar kendi programlarını anlatırlar, onlar ikna olur. Bugün tekelleşen medyada Saadet Partisi’nin bu yola iktidara gelme imkanı var mıdır? Öyle bir ihtimal yok. Bugün basın medya düzeni maalesef bugünkü iktidarın elindedir. Dolayısıyla bugünkü medya Saadet partisinin kendisinin anlatmasına asla izin vermeyecektir.

ÇARŞIDA TEZGAH ELİMİZİ YAKIYOR

Gidiyorsunuz Çarşıya Pazara eliniz tezgaha yanaşmıyor, motorin 26 lira olmuş, insanlar faturalarını ödeyemiyorlar. Peki çözüm ne? Saadet Partisi Bu sorunları nasıl çözecek. Aslında bugünkü iktidardakiler soruları bilmediklerinden oluşmuş değil sorunlar. Devlete yöneten Bürokrasi aslında sorunları nasıl çözebileceğini çok iyi biliyor, hükümet 2019 ile 2023 yıllarına kapsayan bir kalkınma planı hazırlamış, gerçekten çok derinlemesine hazırlanmış. 81 ilde 300’e yakın toplantı icra edilmiş ve 15.000 uzmandan istifade edilmiş.

BİZ TÜRKİYE’Yİ NASIL KALKINDIRACAĞIZ

Biz Türkiye’yi kalkındıracaksak nasıl kalkındıracağız, hem hukuk hem ekonomi, hem toplumsal, eğitim, sağlık, güvenlik, dış politikada ne yapabilir de kalkındırabiliriz Bütün bunları 15.000 uzman ile devlet çalışmış ve muazzam bir eser ortaya çıkmış inceliyoruz ve biz Saadet Partisi olarak iktidara gelsek buradaki yazılan şeyleri yapsak başka bir şey yapmaya gerek kalmayacak. Ki iktidar bunu ne olduğunu biliyorlar bilmiyor değiller, sorun ne o zaman? Sorun tercih etmiyorlar doğru politikanın ne olduğunu biliyorlar ama tercih etmiyorlar. Çünkü tercih ederlerse yandaşlarını besleyemeyecekler, bir ülkede zenginin daha zengin fakirin daha fakir tesis edilebilmesi için o ülkede yoksulluğun, açlığın, fakirliğin mutlaka kayıtlanması gerekir kronik hale getirilmesi gerekir. Bundan dolayı Türkiye’deki yokluk bir mecburiyet değil bir stratejidir. Türkiye’deki o zengin sınıfın, zenginlerin sürekli olabilmesi için az önceki anlattığım sistemi kurmak durumundalar, Onun için tercih etmiyorlar” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>